BİLECİKSPOR-VİTRASPOR MAÇINI OSMANELİ’DE OYNATIN

BİLECİKSPOR-VİTRASPOR MAÇINI OSMANELİ’DE OYNATIN

OSMANELİLİ FUTBOLSEVERLERİN YETKİLİLERDEN TALEPLERİ VAR“BİLECİKSPOR-VİTRASPOR MAÇINI OSMANELİ’DE OYNATIN”

A+A-

Bilecik 1. Amatör lig futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Bilecikspor ile BAL ligi için mücadele edecek Bozüyük Vitraspor arasında 23 Nisan’da oynanacak maçla ilgili stat problemi ortaya çıktı.

Bilindiği gibi Bilecik Şeyh Edebali stadının kapalı tribünlerinin çatısı çökmüş, yıllardır da hiçbir şey yapılmamıştı. Tribünlerin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle Bilecik Şeyh Edebali stadının büyük tribününe seyirci alınmamasına karar verildi. Bilecik’i BAL Liginde temsil edecek takımın belirleneceği final maçına oldukça kalabalık bir seyircinin gelmesi beklenirken, alınan bu tribün yasağı kararı her iki takımı da zor durumda bıraktı.

Bilecikspor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynanacak final maçının nerede ve hangi şartlarda oynanacağı tartışılırken, Osmanelili futbolseverlerden gazetemize talep geldi. Osmanelili Futbol severler taleplerinde, “Mademki bu bir final maçı, o zaman tarafsız sahada oynansın. Hem Bilecik stadının tribün sorunu olması nedeniyle seyirci de alınamayacağına göre, bizler her iki takımı final maçlarını yapmaları için Osmaneli stadına davet ediyoruz. İlimizin en güzel statlarından biri olan Osmaneli stadında maçlarını rahatlıkla yapabilirler. Biz Osmanelili taraftarlar olarak her iki takımı da ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Nihayetinde bu iki takımdan birisi Bilecik İlimizi BAL liginde temsil edecektir. Futbol ile ilgili bütün yetkililerin bizlerin bu davetini düşünüp değerlendirmelerini istiyoruz. Böylelikle her iki takımda tarafsız bir sahada maçlarını yapmış olurlar” dediler. 

Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.