BİLECİK’Lİ MUHTARLAR OSMANELİ’Yİ GEZDİ

BİLECİK’Lİ MUHTARLAR OSMANELİ’Yİ GEZDİ

Bilecik Muhtarlar Derneği Osmaneli İlçesine gezi düzenledi.Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberinde 35 köy ve mahalle muhtarı, 01...

A+A-

Bilecik Muhtarlar Derneği Osmaneli İlçesine gezi düzenledi.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberinde 35 köy ve mahalle muhtarı, 01 Aralık 2017 Cuma günü Osmaneli ilçesini ve Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler. Osmaneli ilçesinde Belediyenin yapmış olduğu yatırımları ve çalışmaları yerinde görmek, Osmaneli’yi diğer muhtarlara tanıtmak amacıyla düzenlenen gezide, Muhtarlar Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşliğinde Osmaneli’yi gezdiler.

bilecik’li-muhtarlar-osmaneli’yi-gezdi-(2).jpg

Osmaneli Balaban meydanında başlayan gezi, tarihi kilise ve tarihi konaklar ile devam etti. Osmaneli Belediyesinin Sakarya kenarında yapmış olduğu yeşil alanları da gezen muhtarlara, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli’nin tarihi ve bugünü ile yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

bilecik’li-muhtarlar-osmaneli’yi-gezdi-(5).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, muhtarların gezisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilecik Muhtarlar Dernek Başkanımız İlhami Çınar nezdinde bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, muhtarlarımız demokrasimizin temel taşları ve uç beyleridir. Kendilerini Osmaneli ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

bilecik’li-muhtarlar-osmaneli’yi-gezdi-(3).jpg

Bilecik Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar’da, “Bilecik Muhtarlar Derneği olarak ilçelerimizi daha yakından tanımak ve muhtarlarımızı birbirleriyle kaynaştırmak amacıyla geziler düzenleme kararı aldık. İlk gezimizi de Osmaneli ilçemize gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkanımız Münür Şahin’e güzel ev sahipliğinden dolayı muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Şahin’in Osmaneli ilçesinde yapmış olduğu yatırımları, güzel hizmetleri de takdir ile karşıladık. Yakın bir zamanda Osmaneli ilçemizin adeta çehresi değişmiş. Tarih Turizmi konusunda başlatmış olduğu çalışmalar da takdire şayandır. Osmaneli çok yakın bir zamanda bir turizm şehri olacaktır. Bizler bunlara gözlerimizle şahit olduk” dedi.

bilecik’li-muhtarlar-osmaneli’yi-gezdi-(4).jpg

Rüstem Paşa camiinde kılınan Cuma namazından sonra, muhtarlar Necla Hanım Konağını gezdiler ve ardından İçmeler tesislerine gittiler. Muhtarların içmeler gezisine Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’da katıldı. Osmaneli köy ve mahalle muhtarları ile Bilecik Muhtarları burada hep birlikte sohbet etti.  Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinin gezilmesi ve burada yenen yemek sonrası gezi sona erdi. 

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.