BİLECİK VALİSİNİN EŞİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

BİLECİK VALİSİNİN EŞİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın Osmaneli’de ziyaretlerde bulundu. Osmaneli’ye gelişlerinde kendilerini Osmaneli Kaymakamı...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın Osmaneli’de ziyaretlerde bulundu. bilecik-valisinin-esinden-sehit-ailelerine-ziyaret-(1).jpg

Osmaneli’ye gelişlerinde kendilerini Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’nın eşi Elif Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşi Tomris Şahin karşıladı. Belediye Başaknı Münür Şahin’in de zaman zaman eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın; "Ülkenin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainler dün olduğu gibi bugünde amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz.

bilecik-valisinin-esinden-sehit-ailelerine-ziyaret-(4).jpg

Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız” diye konuştu. Figen Büyükakın’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten şehit aileleri, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Tahir Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın’a teşekkür etti.

bilecik-valisinin-esinden-sehit-ailelerine-ziyaret-(2).jpg
Vali Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın ve beraberindekiler, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde dokunan ve işlenen tarihi Lefke Bezi sergisini gezdiler. Sürekli eğitim merkezinde üretilen ürünleri çok beğenen Figen Büyükakın, Kurs hocası Gülay Çam Durak’a ve lefke bezi üreten bayanlara kolaylıklar dileyerek teşekkür ettiler. 

bilecik-valisinin-esinden-sehit-ailelerine-ziyaret-(3).jpg
Figen Büyükakın’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten şehit aileleri, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Tahir Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 3435 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.