BİLECİK TSO’DAN GAZETEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BİLECİK TSO’DAN GAZETEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur,  Yönetim Kurulu başkanı Mefail Ateş ve Yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler.Gazetemize...

A+A-

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur,  Yönetim Kurulu başkanı Mefail Ateş ve Yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Hakkı Aynur, “Osmaneli’de günlük bir gazete çıkarmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bölgemizin gelişen ve büyüyen ilçesi Osmaneli’de günlük bir gazetenin olması, Osmaneli’nin tanıtımı ve gelişmesi açısından çok faydalı olacaktır” dedi. Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’te, “Bugün Osmaneli ilçemizde hep güzelliklerle karşılaştık. Belediye başkanımızın Osmaneli’ye yapmış olduğu yatırımları gezdik. Sakarya kıyı şeridi, tarihi konakların restorasyonu ve ilçeye yapılan diğer hizmetler çok güzel olmuş. Osmaneli ilçemizde eksik olan bir tek şey günlük bir gazete idi, onu da Osmaneli Haber Gazetesi olarak sizler giderdiniz. Gazetenin öncelikle Osmaneli’ne ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Osmaneli ilçemizde yapılan güzel işleri duyurmak bundan sonra sizlere kalıyor. Yerel yönetimlerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla, basınımızla birlikte, tek amacımız Bilecik’e ve ilçelerine hizmet etmektir. Yapılan hizmetlere katkı sağlayacağınızdan şüphem yoktur. Bu vesileyle gazetenin bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, yayın hayatınızda başarılar temenni ediyorum” dedi.

Bilecik TSO Heyetini karşılayan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de, heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Osmaneli gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Tarihi evleri ve konakları ile, yeni yapılaşma alanları ile pırıl pırıl bir şehir. Yerel yönetimlerimizin yapmış oldukları hizmetlerde, Osmaneli’ne yakışacak şekilde. İnşallah bizlerde bu hizmetleri duyurup, Osmaneli’nin daha da gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.  

Ziyarette Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’in yanı sıra, Yönetim kurulu başkan yardımcısı İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ocak, Meclis Üyeleri Yüksel Gökçedağ ve Okay Şahin’in yanı sıra BEBKA Bilecik İl Temsilcisi Fatih Aydın’da yer aldılar. 

Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.