BİLECİK; MİLLETVEKİLİ DEĞİL, MİLLETİN VEKİLİNİ SEÇMEK İSTİYOR”

BİLECİK; MİLLETVEKİLİ DEĞİL, MİLLETİN VEKİLİNİ SEÇMEK İSTİYOR”

Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Ramazan Kurtulmuş’tan gazetemize ziyaret etti. 24 Haziran seçimleri için Ak Parti’den Bilecik Milletvekili...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Ramazan Kurtulmuş’tan gazetemize ziyaret etti. 
24 Haziran seçimleri için Ak Parti’den Bilecik Milletvekili Aday Adayı olan Ramazan Kurtulmuş, aday adaylığı süreciyle ilgili gazetemize açıklamada bulundu.

Ramazan Kurtulmuş "Ak Parti Bilecik teşkilatlarında 7 yıl boyunca Bilecik İl Başkanlığı görevini ifa ettim. 25 ve 26 Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Bilecik’ten 2. Sıra Milletvekili adayı oldum. Kuruluşundan bugüne kadar partim için, teşkilatlarım için ne görev tevdi edildi ise onları layıkıyla yapmaya çalıştım, yaptığıma da inanıyorum. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir ilk olacaktır.
 Parlamenter sistemden, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçiş seçimidir. Bu yüzden 24 Haziran seçimlerinin önemi bir kat daha artmaktadır. 16 Yıldan bu yana Ak Parti’ye ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren milletimizin, bu seçimlerde de destek vereceğine gönülden inanıyorum. Gerek iş hayatımdan, gerek siyasi hayatımdan dolayı, Bilecik’i ve Bilecikli hemşehrilerimi çok yakinen tanıdığıma inanıyorum. 24 Haziran seçimlerinde ortaya çıkacak olan ikinci tablo ise, Bilecikli hemşehrilerimizin Milletvekili değil, Milletin Vekilini seçmek istiyor olmasıdır. Bu nedenle Ak Parti Bilecik teşkilatları adına, Milletin Vekili olmak için Aday Adaylığına başvurumu yaptım. Bilecik artık kendi vekilini seçmek istiyor” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşlri Müdürü Mehmet Erdem’de Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Ramazan Kurtulmuş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi


Bu haber toplam 3584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.