BİLECİK MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA

BİLECİK MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA

Kültür ve Turizm Bakanlığı destinasyon çalışma ekibi; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret ederek İlimizin tarihi, kültürel, doğal, turizm...

A+A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı destinasyon çalışma ekibi; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret ederek İlimizin tarihi, kültürel, doğal, turizm değerleri ile ilgili toplantı yaptı.
Toplantıya Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı Yüksel Gökçedağ, TSO Genel Sekreteri Özgür Erdem katıldı.

Destinasyon alan çalışması için Bilecik’i ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, Destinasyon alan çalışmasıyla Bilecik’in bölgesel, ulusal ve uluslararası anlamda turizm pazarlama stratejisinin belirlenmesi ve bu planın bir bütün halinde uygulanması, bölgesel değerlerin ön plana çıkarılarak bir marka şehir imajı oluşturulmasının hedeflendiğini belirttiler. 
Toplantının sonunda Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı uzman ekiplerine teşekkür etti.


Bu haber toplam 1638 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.