BİLECİK İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR

BİLECİK İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR

İFTAR YEMEĞİNDE KONUŞAN BİLECİK TSO MECLİS BAŞKANI AYNUR “BİLECİK İÇİN SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR”

A+A-

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, İftar yemeği düzenledi. Bilecik TSO’nun düzenlediği iftar yemeğine, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Tugay Komutanı Halis Zafer Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Hacı Mehmet İnce, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Yaşar, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük TSO Meclis Başkanı  Mehmet Doğan Tunç, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Bilecik TSO üyeleri, misafirler ve basın mensupları katıldı. 

dsc_0074.jpg

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ yaptığı konuşmada; Fedakârlık ve özveriyle çalışarak Devletimize ve ilimize Katma Değer yaratan saygıdeğer tüccar ve sanayici üyelerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programına hoş geldiniz. Bizler Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak Devlet Kurumlarımızla, paydaşlarımızla, bütün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla el birliği içerisinde çalışarak önce ilimiz nihayetinde de ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulusal platformda ekonomik değer yaratacak Coğrafi İşaretli Ürünler projemizin Türk Patent Kurumu ile son çalışmaları devam ediyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin fedakârlıklarla bize tahsis ettiği araziye, mühendislik fakültesine hizmet etmesi kapsamında 5 milyon TL’lik laboratuar binasının bürokratik ve hukuki çalışmaları tamamlanmış ve temeli atılmıştır. Yine Sayın Valimiz Süleyman Elban’ın koordinatörlüğünde Şeyh Edebali türbesine engelli ve yaşlı kişilerin ziyaret edebilmesi için yapılacak asansör çalışmalarının sözleşmeleri imzalanmış, gerekli çalışmalar devam etmektedir. Siz saygıdeğer üyelerimizin destekleri ile çalışmalarımızı layıkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Öncelikle şahsım; Yönetim Kurulum, Meclis üyelerim ve çalışanlarımız adına Mübarek Ramazan günlerinin ülkemize ve bütün dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gelecek yıl huzur, barış ve sevgi dolu bir Ramazan’da kavuşmak dileğiyle, tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım dedi.
Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur yaptığı konuşmada; İçinde bulunduğumuz mübarek aylarda bizim için önemli bir rol model olan Hz Mevlana’yı anmamak olmaz, Ne demiş Hz. Mevlana; Dün Bugünle birlikte geçti cancağızım, Artık yeni bir şeyler söylemek lazım. Maalesef günümüzde İslam coğrafyasına baktığımızda yeni bir şeyler söyleyemiyoruz, Yıllardır süren mezhep savaşları, Radikal terör örgütleri. Ama konu Bilecik olunca söyleyecek çok şeyimiz var. Kuruluşun ve Kurtuluşun şehrinde Kamu, Siyasiler, Belediyeler, sivil toplum kuruluşları bu konuda inanılmaz çalışmalar yapıyorlar. Bilecik artık turistik açıdan bir günde gezilecek bir il değil. Diğer konularda da sevindirici gelişmeler yaşıyoruz, Yeni 3. OSB bölgemiz, Bozüyük Lojistik Merkezimiz, Sanayi kuruluşlarımız, Artan tarımsal desteklerimiz, Hızla gelişen gözbebeğimiz Üniversitemiz. Tüm bu gelişmelerin sonucu zaman içinde şehrimize olumlu yansıyacaktır. Bu durumda biz Bilecikli Esnaf Tacir ve Sanayicimize düşen, Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, yılmadan usanmadan hep birlikte çalışmak ve ülkemize katma değerler yaratmaktır dedi.
Program İl Müftüsü Sayın Necati Akkuş’un yaptığı dua ile sona erdi. 

1_dsc_0117.jpg

Bu haber toplam 2571 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.