BEŞİKTAŞ OSMANELİ’DE KAMPTA

BEŞİKTAŞ OSMANELİ’DE KAMPTA

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Kadınlar 1.ligde mücadele veren kadın futbol takımı Prof.Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde sezon başı kampını...

A+A-

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Kadınlar 1.ligde mücadele veren kadın futbol takımı Prof.Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde sezon başı kampını yapmak üzere Osmaneli'ne geldi.

39700645_2106536546229544_4633830328639684608_n-1.jpg
Osmaneli Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önemle yaptığı tesis yatırımları ile beraber başarılı organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. 15-19 Ağustos tarihleri arasında "Lefke Cup U15 2018"Futbol Turnuvası'nda Beşiktaş, Galatasaray, Altınordu, Sakarya Gücü Spor, Eskişehir Spor gibi ülkemizin önde gelen kulüplerini ağırlayan ve 2.yapılan organizasyonu da başarı ile tamamlayan Osmaneli Belediyesi 25-31 ağustos tarihlerinde Beşiktaş  Kadın Futbol Takımı kampına da ev sahipliği yapıyor.

15264.jpg

Osmaneli’de tüm idmanlarını sentetik ve çim sahalarda halkımıza açık olarak yapacak Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımını ağırlamak için tüm spor severler merakla bekliyor. İlk kez bu yıl "30 Ağustos Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası" organizasyonunu kadın futbol takımları arasında düzenleniyor.

6a48e2e5-2762-42de-96d3-5563aa4cebc5.jpg
Beşiktaş  Kadın Futbol Takımı ve diğer güçlü üç kadın futbol takımının da kampın ardından,  Osmaneli Belediyesinin ev sahipliği yapacağı Türkiye'de ilk kez A takım seviyesinde düzenlenecek olan "Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası"na katılacaklardır.

ih3-309341-3.jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin, son günlerde peş peşe gelen turnuvalar ile ilgili olarak; “Osmaneli Belediyesi olarak,"Osmaneli Belediyesi ulusal satranç turnuvası","Lefke Cup U15","Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası" başarılı organizasyonları ile ilçemizin tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Bu turnuvaları "25-29 Ekim Ulusal Satranç Turnuvası" izleyecek. Göreve geldiğimiz günden beri, spora ve sporcuya verdiğimiz önem ortadadır. Osmanelili gençlerimizin spor yapmaları için her türlü tesis yatırımını Osmaneli’ye kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Osmanelili gençlerimiz, ülkemizin büyük ve köklü kulüplerinin takımları ile karşılaştıkça, hem fiziksel, hem de mantalite olarak kendilerini daha da geliştirmektedirler. Taekwondo’da olduğu gibi diğer spor branşlarında da çok yakın bir zamanda Osmanelili milli sporcularımız sahalarda ve salonlarda milli formayı terleteceklerdir” dedi. 

zafer-turnuvasi.jpg

Bu haber toplam 7042 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.