BEŞİKTAŞ OSMANELİ'DE KAMP YAPACAK

BEŞİKTAŞ OSMANELİ'DE KAMP YAPACAK

Osmaneli Belediyesinin spor ve turizm konusunda yapmış olduğu hizmetler ve yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. Yaklaşık 4 yıldan bu yana, Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin spor ve turizm konusunda yapmış olduğu hizmetler ve yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. Yaklaşık 4 yıldan bu yana, Osmaneli ilçesinde yapılan Futbol sahası, Halı sahalar ve içmeler tesisleri gibi yatırımlara, futbol takımları kamp yapmak için gelmeye başladılar. 2017-2018 Futbol sezonun başında İstanbul'dan bir takımın İçmeler tesislerine gelerek kamp yapmasından sonra şimdi de, Beşiktaş'ın Kadın Futbol Takımı Osmaneli İlçemize Kamp yapmaya gelecek. 

BEŞİKTAŞ OSMANELİ'DE KAMP YAPACAK

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret eden, Beşiktaş Kulübü Kadın Futbol takımları teknik sorumlusu Mutlucan Zavotçu, Osmaneli'deki futbol sahalarını ve içmeler tesislerini gezerek, kamp için çok uygun olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Münür Şahin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Teknik sorumlu Zavotçu, Sporu bu kadar seven ve spora yatırım yapan bir Belediye Başkanı olarak sizleri tebrik ediyorum. Beşiktaş Kulübü olarak en kısa zamanda Osmaneli ilçemize gelerek, burada Kadın futbol takımıza kamp yaptıracağız" dedi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada; "Beşiktaş Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mutlucan Zavotçu ve Öğün Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çağlar Osmaneli Belediyesini ziyaret ettiler.Osmaneli de kamp yapmak üzere incelemelerde bulunan Beşiktaş Kulübü Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mutlucan Zavotçu tesislerimizi beğendi.Değerli hocamıza ilçemize gösterdiği ilgi için teşekkür ediyoruz.

BEŞİKTAŞ OSMANELİ'DE KAMP YAPACAK
İnşallah yakın bir dönemde Beşiktaş Taraftarlarını mutlu eden bir kamp süreci ilçemizde başlayacak.Osmaneli Turizmi açısından ve tanınabilirliği acısından çok önemli olan bu kamp ilçemize büyük değer katacak. Bu organizasyonun ilçemizde yapılmasına öncülük eden Yavuz Çağlar'a(Öğün Tekstil Yön.Krl Bşk) çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapmayı düşündüğümüz spor yatırımları sayesinde Osmaneli İlçemize daha çok spor kulübünün kamp için gelmesini sağlayacağız" dedi. 

Bu haber toplam 6802 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.