BELEDİYENİN YAPTIĞI KONUTLAR SATILIYOR

BELEDİYENİN YAPTIĞI KONUTLAR SATILIYOR

Osmaneli Belediyesinin yaptığı konut ve işyeri inşaatı bir yandan devam ederken diğer yandan da daire ve işyerlerinin satışları yapılıyor. A ve  B...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin yaptığı konut ve işyeri inşaatı bir yandan devam ederken diğer yandan da daire ve işyerlerinin satışları yapılıyor. A ve  B olmak üzere iki blok olan yapılan inşaatın, E blok kısmındaki işyerleri biri hariç satılmış durumda. Konut olarak da binanın ön kısmındaki dairelerin tamamı satıldı. 

Osmaneli Belediye başkanlığı yapılacak olan B bloktaki işyeri ve daire satışlarını da her 15 günde bir çıkaracağı ihale ile satışa sunmaya başladı.  2017 yılı sonunda teslim edilecek olan daireleri alacak olanlar, ihale de ki bedelin % 30'iki peşin, geri kalan meblağı da binanın %70'i tamamlanınca ödeyecekler. 
Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu konut ve iş yeri projesinden bugüne kafa 15 daire ve 5 adet dükkan satılmış durumda. Geriye kalan işyeri ve konutların satışları da Osmaneli Belediyesinde her 15 günde açılacak ihaleler ile yapılacaktır.


Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.