BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN TOPLANTISINI YAPTI

BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN TOPLANTISINI YAPTI

Osmaneli Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını 11 Haziran 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını 11 Haziran 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin Başkanlığında gerçekleştirdi. 
Toplantı öncesi Meclis üyelerine Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Münür Şahin, sözlerine meclis toplantısına gözlemci olarak katılan vatandaşlara teşekkür ederek başladı. Başkan Şahin konuşmasında; “Osmaneli Belediyesi Şeffaf, iyi işler yapan, başarılı bir belediyedir. Seçimleri geride bırakmış durumdayız. Hepimizin tek hedefi Osmaneli’ne hizmet etmek olmalıdır. Osmaneli Belediyesini 2014 seçimlerinde devraldığımız durumdan daha iyi bir noktaya getirdiğimize inanıyorum. Okulların kapanması ile birlikte Yaz Spor okullarımızın açılış hazırlıklarını yapmaktayız. Karpuz pazarını sezona hazırladık. Orada da az bir işimiz kaldı. Hal binamız bu sezon devreye girecektir. Otogar binamızı ve üst katındaki otel kısmını 2 ay içerisinde hizmete sokacağız. Konaklarımızdan 4 adedini devreye sokmaya çalışıyoruz. 2 Konağımızı otel olarak kullanacağız. Temmuz ayı başında Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odamız ile birlikte çalışarak, esnaflarımıza eğitimler vereceğiz. Esnaflarımız sadece işyerlerini değil, aynı zamanda Osmaneli ilçemizi de temsil etmektedirler. Özellikle hizmet sektöründeki esnaflarımızın eğitimi konusunda hassasiyetle duracağız. Borçlanmaya sıcak bakmayan bir belediyeyiz. Özkaynaklarımızla hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda borçlarımızı ödüyoruz” dedi. 

haziran-ayi-meclis-toplantisi-2.jpg
Başkan Şahin’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemi oluşturan 5 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında tüm kararlar oybirliği ile alındı. Özellikle Kaymakam Lojmanının bulunduğu alanın plan değişikliği talebi tartışmalara sebep oldu. Ak Parti Grubu sözcüsü Şaban Güdem kaymakamlık makamından gelen plan değişikliği konusunun red edilmesini istedi. Tartışmalara sebep olan bu öneriye Belediye Başkanı kaymakamlığın talebinin red edilmesinin şık bir olay olmadığını, Ak Parti meclis gurubunun ve ilçe başkanının kaymakam beyi ziyaret ederek red gerekçelerini kendisine anlatmalarının daha uygun davranış olacağını söyledi.

 

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum