BELEDİYE MECLİSİ 3 AY SONRA TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ 3 AY SONRA TOPLANDI

Osmaneli Belediye Meclisi 3 ay aradan sonra ilk kez toplandı. Temmuz ayı toplantısını Belediye Başkanı Münür Şahin Başkanlığında yapan Osmaneli Belediye...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi 3 ay aradan sonra ilk kez toplandı. Temmuz ayı toplantısını Belediye Başkanı Münür Şahin Başkanlığında yapan Osmaneli Belediye Meclisi, gündemdeki 6 maddeyi görüştü ve oyladı. Belediye Başkanı Münür Şahin, toplantı öncesinde meclis üyelerine belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı. 
Gündemin 1. Maddesi olan Encümen seçimlerine geçildi. İyi Parti’li Ümit Korkmaz’ın önerisi ile İYİ Parti’den Ümit Korkmaz, CHP’den Serpil Demirel Encümen üyeliklerine aday gösterildi. Ak Parti Meclis Üyesi Şaban Güdem partilerinin Encümen üyeliğine aday göstermeyeceğini söyledi. Yapılan gizli oylamada, Ümit Korkmaz ve Serpil Demirel 9’ar oy alarak Encümen üyeliğine seçilirken, 3 oy boş çıktı. 
Gündemin 2. Maddesi olan İhtisas Komisyonlarına geçildi. İmar Komisyonu üyeliklerine, İYİ Parti’den Naci Sönmez ve Orhan Uğur, CHP’den Hüseyin Nusret Dinçer, Ak Parti’den Mustafa Çakıcı ile Yalçın Yağız seçildiler.  Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine ise, İYİ Parti’den Ümit Korkmaz, Ahmet Akdaş, CHP’den Özden Karip, Ak Parti’den Musfata Çakıcı ile Yalçın Yağız seçildiler. 
Gündemin 3. Maddesi olan Faaliyet raporınun görüşülmesine geçildi. Faaliyet Raporunun görüşülmesi sırasında, Başkan Münür Şahin koltuğunu Meclis Başkan Vekili Hüseyin Nusret Dinçer’e bıraktı. Faaliyet raporu üzerinde söz alan olmadığından oylamaya geçildi. 2019 Yılı Faaliyet raporuna 4 oy Evet çıkarken, 7 oy hayır çıktı. Buna rağmen nitelikli çoğunluk olan 9 oy hayır çıkmadığından, Faaliyet raporu kabul edilmiş oldu. 
Gündemin 4. Maddesinde Denetim Raporu görüşüldü. Yapılan oylamada, 5 Kabul oyu kullanılırken, 7 oy hayır olarak çıktı. 
Gündemin 5. Maddesi olan Kesin hesabın görüşülmesi maddesinin Cuma günü tekrardan görüşülmesine karar verildi. 
Gündemin 6. Maddesi olan İller Bankası Nakit Destek Kresi onayı, Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından gündemden kaldırıldı. 
Meclis toplantısı Saat 19.00’da sona erdi. 

meclis-3-ay-sonra-toplandi-2.jpg


Bu haber toplam 13038 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.