BELEDİYE BİNASININ ÖNÜNE DE KONULSUN

BELEDİYE BİNASININ ÖNÜNE DE KONULSUN

Geçtiğimiz haftalarda özellikle Cuma günleri trafik sıkışıklığına neden olan Osmaneli Belediye binası önündeki meydan ve Yunus Söylet Caddesinde,...

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda özellikle Cuma günleri trafik sıkışıklığına neden olan Osmaneli Belediye binası önündeki meydan ve Yunus Söylet Caddesinde, uygunsuz araç parkını engellemek amacıyla dubalar yerlerine konuldu. 

dubalar-yerlerine-konuldu.jpg

Osmaneli Belediyesi tarafından, Balaban İlkokulu bahçesinin köşesinden başlanarak, Balaban meydanı yönünde Yunus Söylet caddesine uygunsuz araç parkını önlemek amacıyla dubalar yerleştirildi. Böylece, Osman Tuncer Sokak ile Yunus Söylet caddesinin kesişme noktası olan Osmaneli PTT müdürlüğü binasının karşısında özellikle ilçe pazarının kurulduğu Cuma günleri meydana gelen sıkışıklığın giderilmesi amaçlandı. Dubaların konulması ile ilgili olarak vatandaşlar Belediyeye teşekkür ederken, Osmaneli Belediye binası önünde ki meydanın daha da rahatlatılması için, Belediye Binasının önüne de dubalardan konulmasını istiyorlar. Görüştüğümüz bazı vatandaşlar, “Osmaneli Belediye binası resmi bir dairemi değil mi belli değil. Binanın önü sanki otopark olmuş. Zaman zaman Belediye başkanının makam aracına bile bina önünde yer kalmadığına şahit oluyoruz. Binanın önüne de aynı dubalardan konulması, meydanın trafik açısından daha da rahatlamasına neden olacaktır. Ayrıca Balaban meydanında bulunan parkın köşesine de aynı dubalardan konulması, oluşabilecek kazaları önleme açısından çok iyi olacaktır” dediler. 

Bu haber toplam 2526 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum