BELEDİYE BAŞKANLARI OSMANELİ’DE

BELEDİYE BAŞKANLARI OSMANELİ’DE

Belediye Başkanlarının bu ayki toplantısı Osmaneli ilçesinde yapıldı. Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında her ay bir ilçede yapılan Belediye...

A+A-

Belediye Başkanlarının bu ayki toplantısı Osmaneli ilçesinde yapıldı. Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında her ay bir ilçede yapılan Belediye Başkanları toplantısının bu ayki ev sahibi Osmaneli Belediyesi oldu. Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağında yapılan toplantıya, Vali Süleyman Elban, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bozüyük, Söğüt, Pazaryeri, Gölpazarı, Osmaneli, İnhisar, Yenipazar, Dodurga, Vezirhan, Bayırköy Belediye Başkanları katıldılar. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı toplantıda yer almadı.

belediye-baskanlari-osmaneli’de-(3).jpg

Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında her ay yapılan Belediye Başkanları toplantısında, Belediye Başkanları, ilçe ve beldelerinde yapmış oldukları hizmetleri ve uygulayacakları projeleri anlattılar. Belediye hizmetleri konusunda bir birleri ile görüş alışverişinde bulundular. Bürokraside yapılması gereken işlerle ilgili Vali Elban’ı bilgilendirdiler.

belediye-baskanlari-osmaneli’de-(2).jpg

Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağındaki Belediye Başkanları toplantısında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Vali Elban’a ve katılan Belediye Başkanlarına imalatı Osmaneli’de yapılan çeşitli ebatlardaki Kuka tespihlerden hediye etti. Toplantı saat 22.30’da sona erdi. 

belediye-baskanlari-osmaneli’de-(1).jpg

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.