BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in de katıldığı 05.Ocak.2017 Cuma gecesi genişletilmiş Ak Parti İlçe Teşkilatı danışma toplantısına katılan...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in de katıldığı 05.Ocak.2017 Cuma gecesi genişletilmiş Ak Parti İlçe Teşkilatı danışma toplantısına katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, toplantı sonrası Milletvekili Eldemir’i yolcu ettikten sonra tek başına evine dönerken 77 plakalı Tofaş marka araç içinde kendisini takip eden ve madde bağımlısı olan M.G.E, Ö.T, O.K. ve Z.M isimli 4 kişinin saldırısından Şoförü Ekrem Günay'ın çabukluğu ve Osmaneli Emniyet Müdürlüğünün zamanında müdahalesi ile kurtuldu.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Halil Eldemir'i yolcu ettikten sonra tek başına evime dönerken daha önce şahsımı tehdit ederek yeni hal binasının kantar işletmesinin kendilerine verilmesini talep eden ve kendilerine mafya görüntüsü veren madde bağımlısı 4 kişinin beni takip ettiğini fark ettim. Evime 20 metre mesafe kala ise bir anda 4 kişinin önümü kesmesi ve zorla arabaya bindirmeye kalkmasına direndim” dedi.

Bu arada bıçakla kendisini öldürecekleri tehdidinde bulunanların etrafını sarması sonrası bir anda “Bende de silah var sizi vururum” diyerek beline sarılmasıyla, karanlıktan da yararlanarak saldırganları kendisinde silah var korkusuyla etkisizleştirdiğini söyledi. Kımıldayanı vururum diyerek herkesin duyacağı şekilde bağırmasıyla panikleyen saldırganları yerlerinde bloke ettiğini Sonrada şoförünü arayarak onunda hızla emniyete haber vermesi ve Osmaneli Emniyetinin çok kısa sürede olay yerine gelip saldırganlara müdahale etmesiyle kendilerine mafya süsü veren madde bağımlıların elinden kurtulduğunu ifade etti.

Olay sonrası Osmaneli Emniyetine teşekkür eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin saldırganlardan davacı oldu. Son derece üzgün olan belediye başkanı Şahin olay sonrası Başta Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe ve İl Emniyet Müdürü ve emniyet müdür yardımcısı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Osmaneli Haber Gazetesi olarak, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e geçmiş olsun diyoruz.

Bu haber toplam 9470 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum