“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can Osmaneli’yi ziyaret ettiler. Ak Parti İlçe Başkanı Şaban...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can Osmaneli’yi ziyaret ettiler. Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı Hisarcık Beşevler, Düzmeşe, Oğulpaşa, Gaziler, Belenalan muhtarlarıyla görüştü ve onların taleplerini dinledi.
Esnaf ziyaretleri yaparak Osmaneli Belediyesine gelen Milletvekili Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Belediye Yöneticileri ile görüştü. Belediye Başkanı Şahin Osmaneli Belediyesinin hedeflediği yatırımları Milletvekili Yağcı ile paylaşarak, Bakanlıklarda Ankara'da yapılması gereken görüşmeler için önümüzdeki hafta Ankara programını anlattı. Osmaneli için yapılacak her projeye destek vereceğini belirten Milletvekili Selim Yağcı Osmaneli'ye büyük önem verdiklerini ve çok kısa süre içinde Organize Sanayi Bölgesinde 2.000 kişinin çalışacağı iki yatıırmın temellerinin atılacağını söyledi. Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik YHT ve YHT taşımacılık hattının yapılmasıyla Osmaneli Lojistik merkezi olacak dedi. Osmaneli Belediyesinin Tarım, Turizm ve Sanayide belirlediği hedefleri karşılayacak çok değerli bir ilçemiz diyerek sözlerine devam eden vekil Yağcı, Belediye Başkanımızın, İlçe Başkanımızın, İl Genel Meclisi üyemizin her zaman yanındayız dedi.

belediye-baskanimizin-her-zaman-yanindayiz-2-(1).jpg


Bu haber toplam 8297 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum