BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, İLÇE YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, İLÇE YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI

Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’nin başkanlığında yapılan toplantıya,...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’nin başkanlığında yapılan toplantıya, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz’ın yanı sıra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de katıldı.

ilce-yonetim-toplantisi2.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi toplantıda; “16 yıldır olduğu gibi, 24 Haziran seçimlerinden de Hem Türkiye genelinde, hem de Osmaneli’de birinci parti olarak çıktık. Seçimlerde çalışan ve gayret gösteren bütün yönetim kurulu üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve üyelerine, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerde büyük çaba sarf eden Belediye Başkanımız Münür Şahin’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Yaklaşık 8 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere şimdiden hazırlanmaya başlamış bulunmaktayız. Osmaneli ilçemizde Hem Belediye Başkanlığını, hem de İl Genel Meclisi üyeliklerini kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarında hep birlikte el ele vererek yerel seçimlerden de zaferle çıkan Ak Parti Olacaktır” dedi. Toplantıya katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de teşkilat mensuplarına Osmaneli’de gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Başkan Şahin konuşmasında; “Bölgemizin tek resmi belgeli hal binasına başladık, önümüzdeki günlerde bitireceğiz. Otogar ve Benzinlik inşaatı devam ediyor. Bildiğiniz gibi Şehiriçi bölünmüş yolda bazı eksiklikler kaldı. Müteahhit firma yakın bir zamanda gelecek ve bu eksiklikler giderilerek, Osmaneli çok güzel bir görünüme kavuşacak. Aynı zamanda şehir içi trafiği de çok daha rahat bir şekilde sağlanacak. Hisarcık Beşevler köyündeki paketleme tesisini Ayva Lokumu atölyesine çeviriyoruz. Makinelerimiz geldi. Burada Ayva ve Nar Lokumu, Salça, Reçel, gibi ürünlerin yanı sıra meyve ve sebze kurutma işini de yapacağız. Osmaneli çiftçisi açısından çok önemli gördüğümüz bu yatırımı da bir an önce tamamlayarak faaliyete geçireceğiz. Osmameli son 4 yılda Cumhuriyet döneminin en büyük yatırımlarını aldı. Bu yatırımları devam ettirmek için, daha çok çalışarak önümüzdeki yerel seçimlerde de Ak Parti’nin belediyesi kazanması gerekmektedir. Bütün teşkilatımızın canı gönülden çalışacağına gönülden inanıyorum” dedi. 

Bu haber toplam 6965 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.