Belediye Başkanı Münür Şahin'den Gazetemize Ziyaret

Belediye Başkanı Münür Şahin'den Gazetemize Ziyaret

Tuğba TIRPANOsmaneli Haber olarak açıldığı günden bu yana yayın hayatına devam eden gazetemize ziyaretler devam ediyor.Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

Tuğba TIRPAN

Osmaneli Haber olarak açıldığı günden bu yana yayın hayatına devam eden gazetemize ziyaretler devam ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin gazetemize ziyaret etti. 12 Ağustos Cuma günkü açılışımıza da katılan Başkan Şahin, dün de gazetemizi ziyaret ederek, gazete sahibi Mehmet Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdemle ilçe hakkında fikir alış verişinde bulundu.. Gazetemizin Osmaneli'nde hizmeti girmesinin yanı sıra Osmaneli'ne yapılan çalışmalar gibi bir çok konuya değinildi.

Başkan Şahin çalışmaları yapılan yollarla ilgili "yolları geniş yaparak halkımızın otopark sorununu da çözmeyi amaçladık, başarılı da olduğumuza inanıyorum" diyerek, çalışmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Münür Şahin, çalışmalara Osmaneli halkının sorunlarına çözüm bulma amacıyla devam edeceklerini söyledi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal'da Osmaneli'nde güzel bir potansiyel olduğunu. Ticaret, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yoğunlukta olduğunu belirtti. Erdal; "Osmaneli'nde gazete çıkartmanın, yeni bir işyeri kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu konuda destek sağlan Osmanelililere teşekkür ederiz. Gazetemize ilgi ve alakadan oldukça memnunuz. Osmanelililer gazetelerine sahip çıkıyor" dedi.

grafik3.jpg

 

Bu haber toplam 1707 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.