BEBKA TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI

BEBKA TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı.Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı...

A+A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı.

Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik, Bilecik Valisi Süleyman Elban ile Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BEBKA Genel Sekreter Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, yönetim kurulu toplantısını Bilecik'te gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Yatırım destek ofislerinin hazırladığı eylem planlarının değerlendirileceğini belirten Eskişehir Valisi Çelik, ''Gündemdeki konuları görüşmek suretiyle umut ediyorum ki Bursa, Eskişehir ve Bilecik için faydalı bir toplantıyı nihayetlendirmiş olacağız. Valilerimize, katılımcılara ve diğer üyelerimize teşekkür ediyorum'' dedi.
Toplantı, Eskişehir ve Bilecik illerinin yatırım destek ve tanıtım stratejileri ve 2016 yılı ajans faaliyetleri raporu ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.


Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.