BAŞKANDAN REKTÖRE ZİYARET

BAŞKANDAN REKTÖRE ZİYARET

Göreve geldiği günden beri, Türkiye genelinde yaklaşık 20 Üniversite ile işbirliği halinde projelerini yapan, Üniversitelerden her zaman destek alan Osmaneli...

A+A-

Göreve geldiği günden beri, Türkiye genelinde yaklaşık 20 Üniversite ile işbirliği halinde projelerini yapan, Üniversitelerden her zaman destek alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı ziyaret etti. 

Ziyarette Osmaneli Belediyesi Sağlık Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik ve Osmaneli Projelerinde her zaman Belediyeye destek veren BŞEÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu’da eşlik etti. Başkan Şahin ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Osmaneli projelerinde her zaman desteğini aldığımız Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni projeleri değerlendirmek için Rektörümüz Prof Dr İbrahim Taş hocamızı ziyaret ettik. Sürekli Eğitim Merkezimizin Eğitim Programları, Lefke Bezi, Turizm, Lefke Taşı, Yöresel Ürünler, Tarım, Enerji, İnşaat vb birçok projede Bilecik Üniversitemiz, değerli hocalarımızla bizlere destek oluyor. Yeni başlayacağımız projelerde de bu destekler devam edecek.
Osmaneli Meslek Yüksek Okulumuz için 2018-2019 öğretim döneminde öğrenci sayısı artışı, yeni bölümler, özelliklede turizm ve tarım alanlarında Osmaneli için üniversitemizin MYO kanalı ile vereceği destekleri bir kez daha gözden geçirdik. Rektörümüz Prof Dr İbrahim Taş ve Prof Dr İsa İpçioğlu’na Osmaneli ye ilgileri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


Bu haber toplam 7279 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.