BAŞKANDAN KOMUTANA ZİYARET

BAŞKANDAN KOMUTANA ZİYARET

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan’ı makamında ziyaret etti.Osmaneli Belediye Başkanı...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Emre Demirkapı ile sık sık bir araya geldiklerini, Osmaneli’nin asayişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin “Komutanlarımız, Askerlerimiz vatanları için, bizler için her türlü zorluklara rağmen görev yapıyorlar. Bizler de onlarla birlikte olmaktan, onları ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Allah Komutanlarımıza ve Askerlerimize güç kuvvet ve kolaylıklar versin” dedi. Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Emre Demirpehlivan’da Belediye Başkanı Münür Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ve bunun gibi ziyaretler bizlere hem memnuniyet veriyor, hem de moral oluyor. Vatan için, Osmaneli için el ele hep birlikte görev yapmaktan, Milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yoktur. Sayın Başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1839 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.