BAŞKANDAN 4 BİN HURMA FİDANI

BAŞKANDAN 4 BİN HURMA FİDANI

Bilecik Bayırköy Belde Belediyesinden Vatandaşlara 4 Bin adet Hurma fidanı ücretsiz olarak dağıtıldı.Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman,...

A+A-

Bilecik Bayırköy Belde Belediyesinden Vatandaşlara 4 Bin adet Hurma fidanı ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy’de tarlası olan vatandaşlara Trabzon Hurması fidanı dağıttı. 4 Bin adet fidanı Bayırköy’e getirterek, tarla tapusunu beyan eden vatandaşlara, dönüm başına 20 fidan olmak üzere, ücretsiz bir şekilde teslim etti.

baskandan-4-bin-hurma-fidani-(1).jpg

Fidan dağıtımı ile ilgili olarak açıklama yapan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Bayırköy arazisi içerinden Karasu nehri geçmektedir. Topraklarımız da verimlidir. Yıllar önce hemşehrilerim bu topraklara kavak ağacı dikmişler. Kavak ağacının getirisi uzun yıllara dayanmakta ve toprağı da hasta etmektedir. Belediye olarak vatandaşlarımıza bu bölgede iyi verim alabileceğimiz Trabzon Hurması fidanı dağıttık. Bayırköy beldemizde tarlası lan hemşerilerim bu fidanlar ile daha iyi bir gelir seviyesine kavuşacaklardır” dedi. Bayırköy Belde Belediyesinin dağıttığı fidanlardan alan vatandaşlarda, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizler yıllar önce tarlalarımızı kavak ağacı ile doldurmuştuk. Fakat Kavak ağacının getirisi uzun yıllara dayanmakta olduğundan kavakların yerine Trabzon Hurması dikeceğiz. Hem tarlalarımız kurtulmuş olacak hem de bizler daha iyi bir gelir elde edeceğiz. Başkanımıza Teşekkür ediyoruz” dediler. 

baskandan-4-bin-hurma-fidani-(2).jpg

Bu haber toplam 2468 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.