BAŞKANDAN 3. YAŞ ZİYARETİ

BAŞKANDAN 3. YAŞ ZİYARETİ

Osmaneli’e 12 Ağustos 2016 tarihinde günlük yayın hayatına başlayan Osmaneli’nin tek günlük yerel gazetesi olan OSMANELİ HABER GAZETEMİZİN 3. Yaşına...

A+A-

Osmaneli’e 12 Ağustos 2016 tarihinde günlük yayın hayatına başlayan Osmaneli’nin tek günlük yerel gazetesi olan OSMANELİ HABER GAZETEMİZİN 3. Yaşına basması dolayısıyla Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin gazetemize tebrik ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Belediye Meclis Üyesi Turan Ağdağ, Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Abdullah Tetik, Turizm ve Basın İşlerinden sorumlu Süleyman Çakar ve Sosyal İşler sorumlusu Ahmet Kaya ile birlikte gazetemize gelen Belediye Başkanı Münür Şahin’i, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem karşıladı.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin gazetemizin 3. Yaşına girmesiyle ilgili olarak; “Daha dün gibi, açılışını yaptığımız ilçemizin tek günlük yerel gazetesi olan Osmaneli Haber’i 3. Yaşına girmesinden dolayı kutluyorum. Kurulduğunuz günden bu yana tarafsız ve objektif haberciliğinizle, olaylara sağduyulu yaklaşımınızla Osmaneli İlçemize ayrı bir hava ve renk kattınız.
Osmanelili hemşerilerimin haber alma hakkını sağlayan, Osmaneli’de yaşananları halkımıza aktaran, bizlerin yapmış oldukları hizmetleri hemşerilerimize duyuran, zaman zaman bizlerin göremediklerini bizlere gösteren yapınızla, daha nice yıllar Osmaneli’de görev yapmanız, Osmaneli Haber Gazetesini yaşatmanız dileklerimle, 3. Yaşınızı kutluyorum. Başta Erdallar Gurubu Başkanı Şadi Erdal Ağabeyime, Gazetemizin sahibi Mehmet Erdal’a ve Erdallar Gurubu yöneticisi Mücahit Erdal’a Osmaneli ilçemize böyle güzel bir hizmeti getirdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Yazı İşleri Müdürü olarak size ve gazetemizin Editörleri Ramazan Düz ve Tuğba Tırpan kardeşlerime de bundan sonraki çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum. Bir ilin ve ilçenin kalkınmışlığını ve gelişmişliğini gösteren en güzel unsurlardan biri olan Yerel Gazete, sizlerin sayesinde Osmaneli İlçemizde var. Bizler bu durumdan çok memnunuz. Kamuoyu adına yapılan bu güzel hizmetten dolayı hepinizi bir kez daha tebrik ediyor, nice senelere diyorum” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de Başkan ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler Osmaneli ilçemizi çok sevdik, Osmaneli ilçemiz de bizi yani OSMANELİ HABER GAZETESİNİ sevdi ve sahiplendi. Hep birlikte Osmaneli ilçemize hizmet yolunda daha nice yıllara yürürüz inşallah” dedi. 


Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.