BAŞKAN’A ZİYARETLER DURMUYOR

BAŞKAN’A ZİYARETLER DURMUYOR

31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Ak Parti’den Osmaneli Belediye Başkan adaylığına gösterilmeyen Belediye Başkanı Münür Şahin’e...

A+A-

31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Ak Parti’den Osmaneli Belediye Başkan adaylığına gösterilmeyen Belediye Başkanı Münür Şahin’e ziyaretler devam ediyor.
Hergün en az 50 ziyaretçinin geldiğini belirten belediye yetkilileri, başkan Şahin’in aday gösterilmemesini hayretle karşıladıklarını belirterek, “Osmaneli için Münür Şahin’in aday gösterilmemesi büyük bir kayıptır. Bir dönem daha Münür Şahin Başkanın Belediye Başkanı olması gerekirdi” diyorlar. 

baskana-ziyaretler-durmuyor-1.jpg
Geçtiğimiz Çarşamba günü Ak Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Ekonomik İşler Başkanı olan Şermin Kahraman ve OsmaneliMerkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkan, yönetici ve üyeleri Başkan Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ak Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu üyesi Şermin Kahraman Başkan Şahin’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Mustafa Öktem’de ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanım Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü yönetimi ve üyeleri olarak, bugüne kadar Osmaneli için yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bizler sizden razıyız, Allah’ta sizden razı olsun. Osmaneli ilçemizin gerek fiziki hizmetlerinde, gerekse tanıtımı konusunda çok büyük hizmet ve yatırımlar yaptınız. Biz Osmanelili avcılara her konuda destek oldunuz. Sizlere teşekkür etmeye geldik. Yapmış olduğunuz hizmetler Osmaneli halkı tarafından unutulmayacak ve göz ardı edilmeyecektir. Sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Şahin’de konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah sizlerden de razı olsun. Biz Osmaneli’de bugüne kadar birlik beraberlik içerisinde hareket ettik. Öncelikle birlik ve beraberliği tesis ederek, hizmetlerimize başladık. Böyle olunca hizmetler çok daha kolay ve hızlı bir şekilde geldi ve yapıldı. Ben de Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı olarak Sayın Öktem’e, yönetim kurulune ve kulüp üyelerine Osmaneli’nin tanıtımı konusunda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçleri de hep birlikte takip edip hep birlikte değerlendirmelerde bulunacağız” dedi. 

 

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.