BAŞKANA BİR ÖDÜL DAHA

BAŞKANA BİR ÖDÜL DAHA

Geçtiğimiz Cuma günü Beypazarı'da gerçekleştirilen "8.Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni"nde Osmaneli Belediyesi "Şehitler Parkı Projesi" ile birincilik...

A+A-

Geçtiğimiz Cuma günü Beypazarı'da gerçekleştirilen "8.Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni"nde Osmaneli Belediyesi "Şehitler Parkı Projesi" ile birincilik ödülü aldı. Ödül törenine Katılan ve sosyal sorumluluk Alanında Yılın Yerel Yöneticisi ödülünü alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin emeği geçen herkese teşekkür etti ve ilçemize hayırlı olsun dedi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ödül ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediyesi "Şehitler Parkı Projesi"yaklaşık 150.000 m2 lik bir alan üzerinde çöplükten yaşam alanına döndürülen örnek bir proje. İşkur ile Belediyemiz arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Projesi ile yaratılan insan kaynağı kullanırak, Orman Bölge Müdürlüğümüzden ve Yalova Tarım AŞ den ücretsiz temin edilen 25.000 adet ağaç, Ağlan,  Oğulpaşa, Adliye köylerimizden getirdiğimiz ücretsiz doğal çimler, Dünyalar AŞ den ücretsiz sağlanan iş makinaları, Bien Seramik AŞ, Termal Seramik AŞ, Ytong AŞ, Üniversitelerimizin, Milli Eğitim Camiasının destekleri, İller Bankası hibeleri, Denetimli Serebestlikten sağlanan işgücü, Kosgeb Destekleri, Spor Toto destekleri, Genclik ve Spor Bakanlığı destekleri, Sağlık Bakanlığı Destekleri ve Osmaneli Belediyemizin organizasyonunda yürütülen çalışmalar ile çok düşük maliyetle gerçekleştirilen özel projedir.

baskana-bir-odul-daha-2-001.jpg
Şehitler Parkı İçersinde 1250 M2 net kullanım alanına sahip ve her biri 1.000 kişi alan Sakarya ve Göksu Sosyal Hizmetler Salonu, 1 Adet Standart Doğal Çim Futbol Sahası, 1 Adet Tenis Kordu, 1 Adet Halı Saha, 1 Adet Basketbol/Voleybol Sahası, 2 Adet cocuk Parkı, Bisiklet ve Yürüyüş Parkurları, Tekneler için barınak, Mescit, WC, abdest alma yerleri, 2 Adet sosyal ihtiyaç alanı, soyunma odaları ve duşlar, otopark vb ile komple bir yaşam alanıdır. 
Prof.Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisimiz Marmara Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetimlerden birincilik ödülü almıştı. Yine Sürekli Eğitim Merkezi Projemiz birincilik ödülü almıştı. Bugünde Şehitler Parkı Projemiz birincilik ödülü aldı. İnşallah bu ödülleri "1308 Osmaneli Belediye Spor"Projemiz izleyecek. Devam eden "Resterasyon ve Sokak Sağlıklaştırma Projeleri" sonrası "Yöresel Ürünler Projemiz","Çocuk Kulübü Projemiz","Konut Projemiz","Osmanlı Mutfağı Projemiz" yakında ödül almaya aday projelerimizdir.
Osmaneli Belediyesi her alanda ödül alacak kalitede ve sürdürülebilir projelerle örnek bir belediye olmuştur. Çok yakında Turizmde yükselen bir değer olarak ortaya çıkacak Osmaneli her gün değerine değer katmaya devam ediyor. Bu ödülde seçimler öncesi bizlere moral verici bir destek oldu” dedi. 

baskana-bir-odul-daha-3.jpg

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.