“BAŞKAN VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRSİN”

“BAŞKAN VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRSİN”

Osmaneli İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil Özkahya, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Akdaş ve İlçe Sekreteri Serkan Dinç, gazetemize önemli açıklamalarda...

A+A-

Osmaneli İYİ Parti İlçe Başkanı Cemil Özkahya, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Akdaş ve İlçe Sekreteri Serkan Dinç, gazetemize önemli açıklamalarda bulundular. 
İYİ Parti Osmaneli Belediye Meclis üyesi Ahmet Akdaş, gazetemizde yaptığı açıklamalarda Osmaneli Belediyesinin çalışmalarını eleştirdi ve yetersiz buldu. Belediye Meclis Üyesi Ahmet Akdaş yaptığı açıklamada; “Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin seçimlerden önce vermiş olduğu sözleri yerine getiremiyor. İlçemizin yeni yerleşim yerlerinden olan İnönü Mahallesi İstasyon altı mevkiinde, mahalle sakinleri geceleri çarşıya gidip gelmeye korkuyorlar. İstasyon altına geçebilmek için kullanılan Tren Yolu Alt geçidi akşamları Tinercilerin ve uyuşturucu müptelası olanların mekanı haline gelmiş. İnsanlar buradan çoluk çocukları ile geçmeye çekiniyorlar. Ayrıca yağmur yağdığında mazgalların yetersiz gelmesi nedeniyle geçidin içi yağmur suları ile doluyor. Mahalle içinden geçen Yüksek Gerilim Hattı evlerin çatılarına çok yakın. Bu hattın ilgilileriyle görüşülerek bir an önce mahalle dışına çıkartılması gerekiyor. Mahallede bulunan çocuk parkı adeta otlak haline gelmiş. Parka bakım olmadığından yılanlık, böceklik haline gelmiş. Mahalle sakinlerinin çocukları parkta oynarken her an tehlike altındalar. Ayrıca çocuk oyun parkının zemini kauçuk döşeme ile kaplanabilir. Yere düşecek olan bir çocuğumuzun her an yaralanma tehlikesi var.  Sayın Belediye Başkanı Şahin, seçim öncesinde Mahalle sakinlerine söz vererek, seçimlerden sonra yapacağı taahhüdünde bulunmuş. İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri olarak Sayın Başkanın bu vaatlerini yerine getirmesini isiyoruz. Seçimler bitti, şimdi çalışma ve hizmet verme zamanıdır. Tüm Yetkilileri yani, Osmaneli Kaymakamlığını, TEDAŞ’ı, Osmaneli Belediyesini himete çağırıyoruz. Gün Birlik Beraberlik günü, gün hizmet ve çalışma günü, Gün Osmaneli İlçe halkına verilen sözlerin yerine getirlme günüdür” dedi. 

 


Bu haber toplam 3576 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum