BAŞKAN ŞAHİN’E SÜRPRİZ ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN’E SÜRPRİZ ZİYARET

31 Mart yerel seçimler öncesinde Osmaneli ilçesinde Ak Parti'nin mevcut belediye başkanı Münür Şahin aday gösterilmeyerek 2014 yerel seçimlerinde MHP'den...

A+A-

31 Mart yerel seçimler öncesinde Osmaneli ilçesinde Ak Parti'nin mevcut belediye başkanı Münür Şahin aday gösterilmeyerek 2014 yerel seçimlerinde MHP'den belediye başkan adayı olan Mustafa Kürek Ak Parti'den belediye başkan adayı gösterildi.
Geçtiğimiz Pazar günü Ak Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirmişti. Bu saatlerde ise Osmaneli Belediye Binası önünde toplanan kalabalık vatandaş gurubu Başkan Münür Şahin'e destek çıktı.
Bu gelişmelerin ardından Pazartesi günü Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanları ve adayları Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye binasına gelen Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindekiler belediye binasında yaklaşık 2 saat kaldılar. Belediye binasına kimsenin alınmadığı ziyarette konuşulanlar gizli olsa da aldığımız duyumlara göre, Belediye Başkanı Münür Şahin’in başka bir partiden veya bağımsız olarak belediye başkanlığına çıkmaması doğrultusunda ikna ziyareti olduğu iddia edildi. 

baskan-sahine-surpriz-ziyaret-2.jpg

 

Bu haber toplam 3242 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum