BAŞKAN ŞAHİN’DEN ANKARA ÇIKARMASI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir dizi temaslarda bulunmak üzere, geçtiğimiz Salı günü Ankara’ya çıkarma yaptı. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir dizi temaslarda bulunmak üzere, geçtiğimiz Salı günü Ankara’ya çıkarma yaptı. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Tarım ve Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Münür Şahin, Ankara temaslarından olumlu sonuçlarla döndüklerini söyledi. Başkan Şahin Ankara temasları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; 
“Enerji Bakanı Hemşerimiz Fatih Dönmez'e teşekkür için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bskanlığımıza uğradık.
Osmaneli de doğalgazın bitirilmesi, Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimize elektrik enerji hatlarının götürülmesi ve verilmesi, Belediyemizce talep edilen trafo değişiklikleri, enerji hatlarının yeraltına alınması, şehir içi bölünmüş yolunun aydınlatma yatırımları vb hizmetleri için Bakanımız, değerimiz Fatih Dönmez'e teşekkürlerimizi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Danışmanı Saffet Morgül'e ilettik. Bugün Ankara'da çok önemli ziyaretlerde bulunduk. Milletvekilimiz Selim Yağcı'nın Bilecik'te olması sebebiyle kendisini önümüzdeki hafta ziyaret ederek ilçemizle ilgili konu ve yatırımlar hakkında bilgilendireceğiz. Sayın vekilimizin her zaman olduğu gibi Osmaneli projelerimize destek olacağını biliyoruz, Zaten vekilimizde her konuşmasında ilçemize değer veriyor. Milletvekilliği seçimlerinde Osmaneli halkı Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya ilçemize büyük katkı sağlıyacağı için destek oldu. Bizlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekilimiz için gezmedik köy bırakmadık. Milletvekilimiz Selim Yağcı dolu felaketinde zararların giderilmesinde çiftçimize büyük destek oldu, Hal tesislerimize destek olarak çiftçilerimize sahip çıktı, Lefke Cup U 15 Turnuvası'nı onurlandırdı, elektrik yatırımları konusunda ilçemize destek oldu. Milletvekil Selim Yağcı'ya teşekkür ediyor, yeni projelerimizede destek olacağını biliyoruz. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez'e tekrar çok teşekkür ediyoruz"dedi.

baskan-sahinden-ankara-cikarmasi-1.jpg

DR. FAHRETTIN POYRAZ'I ZİYARET ETTİK
Bilecik eski üç dönem Ak Parti Milletvekili ve şu an Tarım Kredi Kooparatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz'ı makamında ziyaret ettik. Osmaneli için Ak Parti Milletvekillliği döneminde birçok yatırımı gerçekleştiren ve çocukluğu Osmaneli de geçen aynı zamanda hemşerimiz Dr Fahrettin Poyraz'ın ilçemize destekleri artarak devam ediyor.
Tarımda Bilecik ilinin Antalya'sı olan Osmaneli'de BEBKA destekleri ile kurduğumuz tesislerde üretmekte olduğumuz salça, ayva lokumu, sebze-meyva kurusu, meyva suyu, turşu vb tarımsal ürünlerin üretiminde kaliteyi ve sürekliliği sağladık. Pazarlama ve satış konusunda büyük yol katlettik. Tarım Kredi Kooparatifleri ile satış ve pazar payımızı dahada arttıracağız.
Osmaneli Hal Müdürümüz Abdullah Tetik ile birlikte, Tarım Kredi Kooparatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Davut Arpa, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü Mücahit Alkan, Tarım Kredi Birlikleri Tarım Ürünleri AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz ile Osmaneli için yapılabilecek işbirliklerini görüştük. İlgileri ve ilçemize hizmetleri, katkıları için çok teşekkür ediyoruz"dedi.

baskan-sahinden-ankara-cikarmasi-3.jpg

SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ HALIL ELDEMİR'İ ZIYARET ETTIK
Önceki dönem Milletvekilimiz ve şu an sağlık bakan yardımcımız Halil Eldemir'i de ziyaret ettik. Bir kez daha kendisine Osmaneli'de Milletvekilliği ve Sağlık Bakan Yardımcılığı döneminde Osmaneli 'ye sağladığı yatırımlar, destekler için teşekkür ettik.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ve bakanlarımızın katkılarıyla Osmaneli Cumhurriyet dönemlerinin tümünün üzerinde kamu yatırımını Dr Fahrettin Poyraz ve Halil Eldemir döneminde gördü. Osmaneli İlçe Stadı, Emniyet Binası, Jandarma Karakol Binası, Balaban Ilkokulu, Anadolu Mesleki Teknik Lisesi, Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu, Halk Eğitim Binası, Kız Öğrenci Yurdu, Anadolu Lisesinin Güçlendirilmesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Şehir İçi 4,5 Km bölünmüş yol, Soğucakpınar Göleti, Osmaneli-Bursa YHT Hattı, Paşa'lar Barajı, vb birçok yatırımın ilçemize gelmesinin mimarı Dr Fahrettin Poyraz, Halil Eldemir, Prof Dr Nabi Avcı ve Tabiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır. İnşallah bu dönemde de Milletvekilimiz Selim Yağcı ile Osmaneli yeni yatırımlar alacak"dedi.

Bu haber toplam 3484 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.