BAŞKAN ŞAHİN GAZETEMİZİN SORULARINI CEVAPLADI

BAŞKAN ŞAHİN GAZETEMİZİN SORULARINI CEVAPLADI

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Osmaneli Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin ile ilk röportajı, Osmaneli Haber Gazetemiz gerçekleştir. 31...

A+A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Osmaneli Bağımsız Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin ile ilk röportajı, Osmaneli Haber Gazetemiz gerçekleştir. 
31 Mart yerel seçimlerinin ardından 11 ay bağımsız belediye başkanlığı yapan Münür Şahin, 11 aylık sürece ve Ak Parti’ye tekrardan dönüş sürecine ilişkin görüşlerini açıkladı. Ak Paeti’ye geçişi ile birlikte, Osmaneli ilçesine daha büyük hizmetlerin ve yatırımların geleceğini, Osmaneli ilçesinin geçmiş 5 yılda yaptığı hizmetleri katlayarak, gelecek 4 yılda daha da büyüyüp gelişeceğini söyleyen Belediye Başkanı Şahin, “Sanayici ve İşadamlarımızı Osmaneli ilçemize yatırım yapmaya çağırıyoruz. Osmaneli ilçemize yatırım yapan pişman olmaz” dedi.
Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’in sorularını cevaplayan Münür Şainile açık oturum programını videodan izleyebilirsiniz.


Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.