BASIN MASASININ BU HAFTAKİ KONUĞU MÜNÜR ŞAHİN’Dİ

BASIN MASASININ BU HAFTAKİ KONUĞU MÜNÜR ŞAHİN’Dİ

Osmaneli Haber Gazetesi ve Bilecik Sakarya Gazetesinin ortaklaşa yapmış olduğu Belediye Başkanlarının çalışmalarının değerlendirildiği Basın masası...

A+A-

Osmaneli Haber Gazetesi ve Bilecik Sakarya Gazetesinin ortaklaşa yapmış olduğu Belediye Başkanlarının çalışmalarının değerlendirildiği Basın masası programının bu haftaki konuğu Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin idi. Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası programına Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de katıldı. Sedat Bayam ve Orhan Şişman’ın da katıldığı programda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli ile ilgili sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Programdan önce Osmaneli’de gazete muhabirlerince vatandaşlarla yapılan röportajlarda, “Belediye Başkanının Çalışmalarından Memnunmusunuz?” sorusuna verilen cevapların tamamına yakınının olumlu olması karşısında, Mücahit Erdal’ın Başkan Şahin’e sorduğu, “Bu memnuniyeti nasıl sağladınız” sorusu karşısında Başkan Şahin, “Biz göreve geldiğimizde 4 ana hedef belirledik. Bu hedeflerin başında Osmaneli’de yaşam kalitesini yükseltmek, Sanayileşmek, Turizm alanında gelişmek ve var olan tarım potansiyelini daha da yükseltmekti. Yaklaşık 3 yıldan bu yana belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Osmaneli ilçemizde 3 yıldan buyana gözle görülür bir iyileşme var. Üniversiteler ile yapmış olduğumuz işbirliği bizlere çok şeyler kazandırdı. Turizm alanında birkaç yıl sonra Osmaneli Marmara bölgesinin Safranbolu’su, Beypazarı konumuna gelecektir. Yine Sanayi alanındaki çalışmalarımız devam ediyor. OSB dışında üretmiş olduğumuz sanayi parsellerine yakın bir zamanda BİEN seramik yatırım yapacaktır. Yine tarım alanında çalışmalarımız devam ediyor. 2017 yılında Hal binamızı bitireceğiz. Beşevler köyünde paketleme ve ebatlama tesisimiz bu sezon çalışmaya başlayacak. Osmaneli’nin alt ve üst yapı çalışmalarında büyük hizmetlerimiz oldu. Sakarya nehri kenarına yapmış olduğumuz yeşil alanlar sayesinde vatandaşlarımız hafta sonlarını artık ilçemizde geçiriyor. Hatta çevre il ve ilçelerden buraya gelenler var. Yine sokak, cadde ve kaldırımlarımızın da tümünü yeniledik. Osmaneli ilçemizde çamura değmeden yürümeyi mümkün kıldık” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile yapılan Basın Masası programının tamamını Bilecik Sakarya Gazetesi İnternet haber sitesinden izleyebilirsiniz. 


Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.