BASIN MASASI SORUN ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

BASIN MASASI SORUN ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR

Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’ın hazırlayıp sunduğu, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in...

A+A-

Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’ın hazırlayıp sunduğu, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’in de konuk olarak katıldığı Basın Masası programı sorun çözmeye devam ediyor.  Bilecik Sakarya, Osmaneli Haber ve Yeni Bozüyük Gazetelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Basın Masası Programında konu edilecek olan “Bozüyük belediye çalışmalarından memnun mu?” başlığı altında gerçekleştirdiğimiz sokak röportajları sırasında sorununu dile getiren yaşlı teyzenin sorunu, röportajlarımızın yayınlanmasının ardından kısa sürede çözüldü.

BOZÜYÜK BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN MU ?

Hatice Çetin isimli yaşlı teyze röportaj sırasında Yeni Mahalle Erdem Sokakta ikamet ettiğini ve evinin önündeki su patlağının ardından yapılan çalışmalar sonrasında açılan alanın asfaltlanmasını talep etmişti. Büyük ilgiyle takip edilen röportajların ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da teyzenin sorununun giderilmesi için hemen ilgili birimlere talimat verdi. Bunun üzerine Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede olay yerini tespit ederek gerekli çalışmalar yapıldı. Su patlağının ardından mıcır dökülerek üzeri kapatılan alan asfaltlanarak sorun çözülmüş oldu.

h.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu da Hatice Çetin’i ziyaret edip sorunlarını dinleyerek kendisiyle bir süre sohbet etti. Hatice teyze de evinin önünde asfalt çalışması yapan belediye çalışanları ve Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu’na memnuniyetini belirterek dua etti.

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.