BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN İLK SÖZLER

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN İLK SÖZLER

Zonguldak'tan ilimize gelen Başbakan Yıldırım sözlerine "Zonguldaklı kardeşlerimizin selamını getirdim" diyerek başladı.Yıldırım; "Değerli kardeşlerim...

A+A-

Zonguldak'tan ilimize gelen Başbakan Yıldırım sözlerine "Zonguldaklı kardeşlerimizin selamını getirdim" diyerek başladı.

Yıldırım; "Değerli kardeşlerim bu kutlu yolculuğa çıktığımızda Bilecik bizimle beraberdi. 15 yıl boyunca desteğiniz eksilmedi artarak devam etti, maşşallah. 

Allah hepinizden razı olsun kongremiz hayırlara vesile olsun, gücümüze güç, yolumuza yol katsın. 

Biliyorsunuz Bilecik il başkanımız Fikret Karabıyık Türkiye'nin en genç il başkanıydı, il başkanı idi. Ancak bu ünvanını Nevşehir il başkanına kaptırmış bulunuyor ancak başkanımızın gönlü genç hedefi büyük geleceğe aydınlık başarlar diliyorum." 

Yıldırım sözlerine devam etti;

"Değerli kardeşlerim Bilecik’te 25 bin kayıtlı üyemiz var bu 25 bin üyenin 10 bini kadınlarımızdan oluşuyor kadınlar Ak Parti'nin Ak kadınları sizlerle gurur duyuyoruz Ak Partinin başarısının mimarısınız ayrıca 3 bin 5 yüz genç üyemiz var. Geleceğe bu ülkeyi taşıyacak olan sizlersiniz! Gençler sizlerle gururduyoruruz!

Bilecik Ak gençlik dimdik ayakta maşşallah.

Kadın kolları gençlik kolları delegeler mahalle temsilcileri durmak yok durmak durmak yok. İşte bu Ak Parti bu biliyorsunuz ak partinin rakibi yok Ak Parti'nin rakibi yine Ak Parti."

Bu haber toplam 1580 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.