BAŞBAKAN YILDIRIM KURULUŞUN VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ BİLECİK’TE

BAŞBAKAN YILDIRIM KURULUŞUN VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ BİLECİK’TE

Başbakan Binali Yıldırım 12 Nisan 2017 Perşembe günü (Yarın) Bilecik’e geliyor.Cumhurbaşkanlığı sistemi Anayasa değişikliği referandumu çalışmaları...

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım 12 Nisan 2017 Perşembe günü (Yarın) Bilecik’e geliyor.

Cumhurbaşkanlığı sistemi Anayasa değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında Bilecik’e gelen Bakan, Bakan Yardımcısı ve Milletvekili sayısında artış gözlenmişti. Referandum çalışmaları kapsamında ilimize gelen Bakanlar ve Bakan Yardımcıları ile Partilerin Genel Merkez yöneticileri ilçeleri de gezerek, referandum çalışmalarını yürütmüşlerdi. Referanduma üç gün kala Başbakan Binali Yıldırım’da bugün, Saat 16.00’da Bilecik’te olacak. Başbakan Binali Yıldırım cumhuriyet meydanında düzenlenecek mitingde vatandaşlara seslenecek. Bilecik’te büyük bir kalabalık tarafından karşılanması beklenen Başbakan Binali Yıldırım’ı miting alanında da yoğun bir vatandaş topluluğunun dinlemesi bekleniyor. Anayasa değişikliği referandumuna 3 gün kala Bilecik’e gelecek olan Başbakan’ın, Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği Bilecik’te Şeyh Edebali türbesini de ziyaret etmesi bekleniyor.

Başbakanın mitingine gitmek isteyen vatandaşlar için Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından saat 14.30’da Osmaneli Belediyesi önünden otobüsler kaldırılacaktır.

 

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.