BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM OSMANELİ'Yİ UNUTMADI

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM OSMANELİ'Yİ UNUTMADI

Bilecik Ak Parti 6. Olağan Kongresi için Bilecik'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, Osmaneli'ye müjde verdi. Kongre salonunda partililere hitap eden Başbakan...

A+A-

Bilecik Ak Parti 6. Olağan Kongresi için Bilecik'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, Osmaneli'ye müjde verdi. 
Kongre salonunda partililere hitap eden Başbakan Yıldırım, Bilecik'e yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verirken, Osmaneli'yi de unutmadı. Osmaneli'nin Yüksek Hızlı Trenin Merkezi olacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, "Bir Cihan İmparatorluğunun kurulduğu bu topraklar, her türlü hizmeti hak ediyor" dedi.  
Bakanlığı döneminde Osmaneli'ye defalarca YHT ve Bölünmüş yol ile ilgili olarak gelen başbakan Yıldırım Bilecik Ak Parti 6.Olağan Genel Kurulunda Osmaneli'yi unutmadı. Osmaneli'li Ak Gençlerin başbakana tezahüratlarına,"Osmaneli Yüksek Hızlı Trenin Merkezi Oluyor" diyerek karşılık verdi.
Bilindiği gibi Başbakanın Ulaştırma Bakanlığı döneminde İstanbul-Eskişehir-Ankara Bölünmüş yolu ve İstanbul-Eskişehir-Ankara-Konya Yüksek hızlı tren yatırımları gerçekleştirilmişti. Yeni yapılacak Osmaneli-Bursa-Bandırma ve sonrası İzmir'e kadar uzanacak Yüksek Hızlı Tren Hattı da Başbakanlığı döneminde gerçekleşecek. Gemlik Limanına da bağlanacak YHT hattı Osmaneli'ye ve Bilecik iline büyük değer katacak. İzmir, Bandırma, Bursa güzergahını takip edecek olan Yüksek Hızlı Tren hattı İstanbul'dan gelen hat ile Osmaneli ilçesinde birleşecek. Osmaneli ilçesi hem lojistik yönden, hem de yolcu yönünden bölgenin Yüksek Hızlı Tren Merkezi konumuna gelecek. 


Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.