“BAŞARI EKİP RUHUYLA YAKALANIR”

“BAŞARI EKİP RUHUYLA YAKALANIR”

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla Osmaneli Atatürk Ortaokulu öğrenci velileriyle toplantı yaptı.  Okulun...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla Osmaneli Atatürk Ortaokulu öğrenci velileriyle toplantı yaptı.  Okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş ve değerlendirmelerin yanında öğrenci velileriyle eğitim öğretimin daha kaliteli olması noktasında değerlendirmelerin de yapıldığı Veli Toplantısında velilerle bir arada oldu.
Kaymakam Yavuz, Veli Toplantısında; Velilerimize teşriflerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Eğitimin Öğretimin bir ekip işi olduğuna vurgu yaparak, "Okul yönetimi kadroları, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile beraber velilerimiz de bu ekibin ayrılmaz bir parçasıdır." Başarıyı bir ekip ruhu ile çalışarak yakalamak zorundayız”  İfadelerine yer verdi.
Kaymakam Yavuz, konuşmalarında; " İlçemizin eğitimde öğretimde başarısının en üst düzeyde olması için Şahsım ve Kaymakamlık Kurumu adına hiçbir desteği esirgemeyeceğimizden emin olabilirsiniz. Önce eğitim, önce öğrencilerimiz, ardından eğitimde kaliteyi yakalamak tek hedefimiz. Her birimiz veli olarak geçen her vaktin öğrencilerimizin, çocuklarımızın gelecegi adına çok değerli olduğunun farkında olmalıyız." Dedi.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diled. Katılımlarından dolayı velilere teşekkürlerini sundu.
Toplantıda velilere; rehberlik hizmetleri, öğrencilerin durumları, sınav süreçleriyle ilgili rehber öğretmenleri tarafından gerekli bilgilendirmelerde bulunularak,
yıl içerisinde öğrencilerin göreceği dersler ve yapacağı sosyal etkinlikler üzerinde de karşılıklı görüşmeler yapıldı.

basari-ekip-ruhuyla-yakalanir-2.jpg

 

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.