BARIŞ PINARI HAREKÂTINA TOPYEKÜN DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKÂTINA TOPYEKÜN DESTEK

Kahraman Mehmetçiklerimizin, Türk Silahlı Kuvvetleri' mizin Suriye’nin Kuzeyinde sınırlarımızın güvenliği ile topraklarımızın bütünlüğünün korunması...

A+A-

Kahraman Mehmetçiklerimizin, Türk Silahlı Kuvvetleri' mizin Suriye’nin Kuzeyinde sınırlarımızın güvenliği ile topraklarımızın bütünlüğünün korunması amacıyla terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği sınır ötesi ''BARIŞ PINARI HAREKÂTI'' kapsamında;
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Er, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdullah Küçük, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Sevim, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fuat Göçen, Kaymakamlık makamında bir araya gelerek, Kaymakam Naif Yavuz ile birlikte, ülkemizin birlik ve beraberliğine tam destek verdiler.
Kaymakam Yavuz; İlçemizin Siyasi çevrelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,''Bugün burada aynı birlik ve beraberlik ruhu ile memleketin birliği beraberliği söz konusu olduğunda aynı sesi çıkarabildiğimizi gösterdik. Farklı siyasi düşüncemiz olsa da hayata farklı pencereden baksak da mesele memleket olunca, mesele vatan olunca, mesele bu memleketin geleceği olunca bu memleketi yalnızlaştırmak isteyenlere inat bu memleketin birliğini beraberliğini kardeşliğini savunacağımızı gösterdik. Birbirimize sımsıkı tutunarak ve birbirimize sarılarak aynı yolda yürüyebileceğimizi gösterdik'' ifadelerine yer verdi.
Konuşmasının devamında, Kaymakam Yavuz, Barış Pınarı Harekâtı' nda Vatanımızın Savunmasında Şehadete eren Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kahraman Gazilerimizi minnetle, şükranla yâd ediyorum. Aziz Milletimize, Muzaffer Ordumuza Allah'tan muvaffakıyetler diliyorum'' ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

baris-pinari-harekatina-topyekun-destek-2.jpg
SİYASİ PARTİLERİN ORTAK AÇIKLAMASI
Siyasi Partilerin Osmaneli İlçe Başkanlıklarınca ortaklaşa imza altına alınan destek bildirisinde; “Ülkemizin başına kırk yıldır dert olan terör belasına karşı vermiş olduğu mücadelede her zaman olduğu gibi başta ABD, Avrupa Birliği kısacası Emperyalist Güçler, terör örgütlerine her zaman her türlü desteği verdiler, vermeye de devam etmektedirler. Bugün sınırımız ötesinde kurulmak istenen terör devletini yok etmek, sınırlarımızı korumak ve güvenli bir bölge oluşturmak gibi önemli bir vazifeyi ifa eden Barış Pınarı Harekatıyla PKK-PYD-YPG terör örgütlerine karşı yapılan harekatta ve mücadelede Devletimizin ve Ordumuzun yanındayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bizler Osmaneli’de siyaset yapan siyasi Parti İlçe Başkanları ve teşkilatları olarak bu haklı ve kutlu mücadeleye tam destek veriyoruz. 
Sen, Ben Yok, Biz Varız.
Birlikte Türkiye’yiz” denildi. 

 

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.