BALIK SUDAN ÇIKTI

BALIK SUDAN ÇIKTI

Vatandaşların özlemle beklediği balık sezonu 1 Eylül'de açılarak, balıklar denizden çıkıp tezgahlardaki yerini aldı.               ...

A+A-

Vatandaşların özlemle beklediği balık sezonu 1 Eylül'de açılarak, balıklar denizden çıkıp tezgahlardaki yerini aldı.

                Her yıl 31 Mayıs'ta kapanan balık sezonu 1 Eylül'de açılarak denizlerden çıkan taze balıklar satışa sunuldu. Osmaneli pazarında da balıkçılar tezgahlarını çeşitli balıklarla doldurarak Osmaneli'leri taze balıkla buluşturdular. Balık satıcısı Ömer Hoşgör ile yaptığımız söyleşide, balık fiyatlarının sezon başı olmasına rağmen normal olduğunu belirterek; "Balık sezonumuzu hayırlısı ile 1 Eylül'de açmış bulunuyoruz. Sezonun ilk balıklarını getirdik. Sezon başı olmasına rağmen balık fiyatları normal seviyede seyrediyor. Bu yıl denizlerimizde balığın bol olacağı, ilerleyen günlerde de balık fiyatlarının daha da düşeceğini bekliyoruz" dedi.

img_1626.jpg

                Balık tezgahlarına hücum eden Osmanelili vatandaşlar da; "Balık yemeyi özlemişiz. Zaten bizlerin yiyebildiği en ucuz gıda maddeleri arasında balık gelmektedir. Hem fiyat yönünden kesemize uygun, hem de sağlık yönünden vücudumuza uygun olan balık fiyatları, sezon başı olmasına rağmen biraz pahalı ama, ileriki günlerde ucuzlamasını bekliyoruz" dediler. 

Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.