BALABAN İLKOKULU İLK DERS ZİLİ İLE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILADI

BALABAN İLKOKULU İLK DERS ZİLİ İLE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILADI

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş büyük gayret ve özverili çalışmalarla yapımı tamamlanan...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş büyük gayret ve özverili çalışmalarla yapımı tamamlanan öğrencilerin yeni yuvaları, Balaban İlkokulu' nda ilk ders zili heyecanlarına ortak oldular.
Kaymakam Yavuz, Belediye Başkanı Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Döş okulun yönetici ve öğretmen kadroları ile beraber Öğrencilerin sabah saatlerinde yeni okullarına kavuşmanın mutluluğu ile İstiklal Marşımı'zı coşkulu bir şekilde dile getirerek sınıflarında, sıralarında yer almalarına eşlik ettiler.
Kaymakam Yavuz ve Belediye Başkanı Şahi'in öğrenci öğretmen ve velilere hitaben konuşmalarında; “Eğitim öğretime açılması özlemle beklenen yeni eğitim öğretim yuvaları Balaban İlkokulumuzun proje aşamasından bu ana kadar olan süreçte tamamlanmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkürlerimizi şükranlarımızı ifade ediyoruz. Öğrenci ve Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz” dediler.

balaban-ilkokulu-ilk-ders-zili-1.jpg

 

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.