AYRILMAK ZOR AMA GÖREV BİZİ BEKLİYOR

AYRILMAK ZOR AMA GÖREV BİZİ BEKLİYOR

Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı’nın 7 yıldır görev yaptığı Osmaneli’den tayini çıktı. Yedi yıldan bu yana Osmaneli ilçesinde Müftülük...

A+A-

Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı’nın 7 yıldır görev yaptığı Osmaneli’den tayini çıktı. 
Yedi yıldan bu yana Osmaneli ilçesinde Müftülük yapan, ılımlı kişiliği ile tüm Osmanelilerin takdirini ve sevgisini kazanan Müftü Bostancı’nın tayini Zonguldak’ın Alaplı ilçesine çıktı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli Belediyesi Sakarya düğün salonunda kendisi için bir veda etkinliği düzenlenen Müftü Aydın Bostancı, 20 Ekim Cuma günü’de veda ziyaretlerini yaptı.

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek veda ziyaretlerinde bulunan Bostancı, “Yedi yıldan buyana Osmaneli ilçemizde görev yapmaktayım. Burada çok güzel günlerim geçti. Çok güzel dostluklar kurduk. Osmaneli ilçemizi ve güzel insanlarını asla unutmayacağım. Yolu düşen herkesi her zaman yeni görev yerim olan Alaplı’ya beklerim. Dostlarımızın ziyaretleri bizleri her daim mutlu kılar. Böyle güzel bir ilçeden ve güzel dostlardan ayrılmak zor olsa da yeni ilçemizde görev bizleri beklemektedir. Ben bütün Osmaneli’li hemşehrilerimden helallik istiyorum. Hemşehrilerimin üzerinde hakkım varsa bende hakkımı helal ediyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.