AYNALI KAHVE TAPUYLA CANLANACAK

AYNALI KAHVE TAPUYLA CANLANACAK

Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Başkan ve Bölge Müdürü birlikte Osmaneli Belediyesince...

A+A-

Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Başkan ve Bölge Müdürü birlikte Osmaneli Belediyesince tamamlanma aşamasında olan İlçe Kadastro binasıyla, İlçe Tapu Müdürlüğü binalarında incelemelerde bulundular. Bilecik Kadastro Müdürü Sadık Yıldırım, Osmaneli Tapu Müdürü Sadık Durukan'ın ve İlçe Kadastro Müdürü Recep Özdemir bina içinde bilgisayar alt yapısı ve mefruşat konusunda yapacakları düzenlemeleri belirleyerek kısa sürede binaya geçiş işlemlerini tamamlıyacaklarını ifade ettiler.
Osmaneli Belediyesince Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü için kendilerine bina tahsisi yapan Belediye Başkanı Münür Şahin'e teşekkür eden Bölge Müdürü ve Müdürler ilçede hizmetleri çok daha yukarıya çekecekleri güzel bir ortamın oluşmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başkan Şahin’de Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sadık Yıldırım ve İl-İlçe Müdrürlerine ilçemize hizmetleri için teşekkür ederek, “birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmet sunarken, bunu en güzel ortamlarda Osmaneli'nin tarihi dokusuna uygun olarak yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan Şahin açıklamasına devamla; “Osmaneli'de Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tüm kurum ve kuruluşlar, siyasiler meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri olarak uyum içinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleri, Bakanlarımızın Projelerimize yardımcı olmaları, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem'in bizlere her alanda destekleri ile Osmaneli her alanda hedeflerine ulaşıyor” dedi.

aynali-kahve-tapuyla-canlanacak-2-(1).jpg


Bu haber toplam 8136 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.