ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şehir içi bölünmüş yol, sıcak asfalt, yaya kaldırımı, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şehir içi bölünmüş yol, sıcak asfalt, yaya kaldırımı, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Yardımcısı Hayati Kaba ve Fen işleri Müdürü Ayşegül Damkacı'nın da eşlik ettiği Başkan Şahin, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Şahin, yaptığı açıklamada, "Finansmanı Karayolları Genel Müdürlüğünce sağlanan, yapımı Bursa Karayolları bölge Müdürlüğünce üstlenilen iş artışı ile birlikte 15 milyon TL tutarındaki yatırımımız devam ediyor. Yıl sonuna kadar tamamlamayı planladığımız yol çalışmalarında Meslek Yüksekokulu ve TOKİ kavşağında asfaltlama işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize çok büyük değer katacak olan yatırımımız için büyük emeği olan ve belediyemizin taleplerinin gerçekleşmesin de Ankara’da bizlere destek olan Milletvekilimiz Halil Eldemir'e, Kaymakamımızı Edip Çakıcıya ve İl Başbakanımız Fikret Karabıyık'a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu haber toplam 1841 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.