ARAÇLAR KALDIRIMDA İNSANLAR YOLDA

ARAÇLAR KALDIRIMDA İNSANLAR YOLDA

İlimizdeki birçok ilçede olduğu gibi Osmaneli ilçesinin de en büyük sıkıntılarından biri olan Otopark sorunları çözüm bekliyor. Osmaneli’nin...

A+A-

İlimizdeki birçok ilçede olduğu gibi Osmaneli ilçesinin de en büyük sıkıntılarından biri olan Otopark sorunları çözüm bekliyor. 
Osmaneli’nin en işlek caddesi olan Prof. Dr. Yunus Söylet Caddesi de bu sorunların en çok yaşandığı yer. Özellikle Balaban İlkokulunun önünden geçen caddede, vatandaşlar araçlarını kaldırıma park edince, yayalara yürüyecek kaldırım kalmıyor. Araçlar kaldırımda olunca, yayalar da yoldan yürümek sorunda kalıyorlar. Balaban İlkokulunun da burada olması, öğrencilerin okula geliş ve gidişlerinde büyük sıkıntılar meydana getiriyor. Okuldan çıkan öğrenciler, araçların kaldırıma park etmeleri yüzünden yoldan yürümek zorunda kalmaları, sağlı sollu park edilmesi sebebiyle yolun da bu mevkide daralması, Allah korusun kazaya da davetiye çıkartıyor. Kaldırımlara araç park edilmesi konusunda vatandaşlar, “Burada yol zaten dar. Yine burada bir ilkokul var. Küçücük öğrenciler okula gidip gelirken kaldırımdan değil de yoldan yürümek zorunda kaldıkları için her an bir kaza olabilir. Araç sahiplerine rica ediyoruz. Araçlarını park ederken yayalarımızı düşünerek park etsinler. Çocuğu var, yaşlısı var, engellisi var. Bu insanlar araç sahiplerinin yanlış park etmeleri yüzünden yolun ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Kaza olmadan buraya bir çare bulunsun. En azından kaldırıma araç park edilmemesi için, Balaban meydanına kadar olan kısmın kaldırımlarına dubalar konulursa, insanlar ve öğrenciler buradan rahat bir şekilde yürüyebilirler” dediler. 


Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum