ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanılan  Anneler Gününü bu yıl 14 Mayıs Pazar günü Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan konser...

A+A-

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanılan  Anneler Gününü bu yıl 14 Mayıs Pazar günü Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan konser programı ile   kutlandı.
Şehitlik Parkı Sakarya Salonunda düzenlenen etkinliğe Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’nın eşi Elif Çakıcı, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney ve çok sayıda davetli katıldı. Yılın annesine plaket ve hediye takdiminde ömründe hiç anne olmamış ancak 43 yaşındaki bedensel engelli kardeşine yıllarca annelik yapmış Ayşe Mutlu olarak belirlendi.

osmaneli-anneler-gunu-(3).jpg

Sakarya Salonunda düzenlenen program Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla başladı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuşmasında Osmanelili tüm hanımlarının anneler gününü kutladı ve konuşmasına şu şekilde devam etti: “Annelerimiz bizim bu hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların değerini ve kıymetini yılda tek bir güne sığdırmamalıyız. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır. Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren de Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştiren de Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’i dünyaya getiren de bir annedir. Annelerin hakkı ödenmez. Ebediyete intikal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet sizlere de uzun ömürler diyorum”. dedi.

osmaneli-anneler-gunu-(2).jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahi konuşmasının ardından her yıl Belediye tarafından belirlenen yılın annesine plaket ve hediye takdiminde bulundu. Bu yılın annesi, ömründe hiç anne olmamış ancak 43 yaşındaki bedensel engelli kardeşine yıllarca annelik yapmış Ayşe Mutlu olarak belirlendi. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Ayşe Mutlu, Belediye Başkanı Münür Şahin’e çok teşekkür ettiğini ifade etti.
Program daha sonra Yasemin Çandır konseriyle devam etti. Yasemin Çandır seslendirdiği şarkılarla Osmanelili hanımları mest etti.

osmaneli-anneler-gunu-(5).jpg
Konser programı Osmaneli Belediye Başkanı’nın eşi Tomris Şahin’in ve Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney’in sanatçı Yasemin Çandır ’a Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı tablo ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

osmaneli-anneler-gunu-(1).jpg

 

Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.