ANLAMLI MEZUNİYET TÖRENİ

ANLAMLI MEZUNİYET TÖRENİ

Bozüyük’te geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi sürdüğü için mezuniyet törenine katılamayan Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

A+A-

Bozüyük’te geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi sürdüğü için mezuniyet törenine katılamayan Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12-B sınıfı öğrencisi Hatice Kübra Bingöl için evinin önünde mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hanife Altınbek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencinin tedavisinin uzun sürmesi dolayısıyla mezuniyet kutlamalarına katılamadığını, ona mezuniyet sevincini yaşatmak için böyle bir 'Kep Atma Töreni' düzenlediklerini ifade etti. Durmuş, ”Öğrencimizin yüzündeki bir tebessüm her şeye değer. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntü ve sıkıntılar ise, paylaşıldıkça azalır. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı her zaman korumamız gerekir. Bir öğrencinin dahi hayatına dokunabilmek bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

20170610aw093829_02-(1).jpg
Mezuniyet töreninin ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindekiler, Hatice Kübra Bingöl’ü evinde ziyaret ederek onunla bir süre sohbet etti. Daha sonra evin önünde bir kep atma töreni gerçekleştirildi. 12-B sınıfından arkadaşlarıyla kep atan öğrenci mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik’ten karnesini alan öğrenciye, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından takdir ve onur belgeleri verilerek, hediye takdim edildi. 
Öğrenci Hatice Kübra Bingöl, kendisine bu mezuniyet törenini düzenleyen ve kep atma mutluluğunu yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik’e, Okul Müdürü Hanife Altınbek’e öğretmenlerine ve sınıf arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 3229 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.