AMATÖR SPOR HAFTASI VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

AMATÖR SPOR HAFTASI VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Amatör Spor Kulüpleri haftası dolayısıyla Bilecik Gençlik İl Müdürlüğü Genç Kızlar Voleybol Turnuvası etkinliği düzenledi. Sporun her branşı ile...

A+A-
Amatör Spor Kulüpleri haftası dolayısıyla Bilecik Gençlik İl Müdürlüğü Genç Kızlar Voleybol Turnuvası etkinliği düzenledi. Sporun her branşı ile öne çıkan Osmaneli, bu turnuva da 1308 Osmaneli Belediyespor voleybol takımı ile yer alıyor.1308 Osmaneli Belediyespor ilk maçını cumartesi günü saat 2'de Bilecik Kapalı Spor Salonunda Bilecik Gençlikspor kulübü ile yapacak.
osmaneli-voleybol-takimi.jpeg
 
1308 Osmaneli Belediye Spor Antrenörü Okay İnam turnuva için "Öncelikle 2016-2017 voleybol sezonunun tüm kulüplere,teknik kadrolara ve sporculara hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum tüm takımlar sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon geçirirler. Amatör Spor Kulüpleri haftası dolayısıyla bu hafta sonu yapılacak olan kulüpler maçlarında tüm oyunculara başarılar diliyorum.Hedefimizin şampiyonluk olmasıyla beraber karşımızdaki takımlarında birbirinden ayrı güçlü oyunculara sahip olduğunu bilmekteyiz. Maçların kıran kırana geçeceğini biliyoruz. Bu yüzden sahada bugüne kadar çalıştığımız her şeyi yansıtmaya çalışacağız. Bize desteklerinden dolayı kulüp başkanımız Hayati Kaba'ya ve futboldan tekvandoya güreşten voleybol'a kadar sporun bir çok branşında ayrım yapmadan destek olan Belediye Başkanımız Münür Şahin'e de teşekkür ediyorum. İlk maça çıkacağımız Bilecik Gençlikspor kulübüne ve sporcularına başarılar diliyorum." dedi.
 
Takım kaptanı Ezgi Bakır ise :" İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve yaptıkların hazırlık maçlarında eksiklerini görüp düzeltmek için faydalı olduğunu söyleyen kaptan Bakır;
"Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik.Gerek antrenmanlarda yaptığımız maçlar gerekse hazırlık maçları bize eksiklerimizi gösterdi. Aramıza yeni katılan oyuncularında takıma uyum sağlamaları takımn için güzel oldu. Oyuncuların birbirlerine maçlarda verdikleri destek olsun antrenmanlardaki birliktelik olsun her zaman bizi güçlü tutacaktır. kulüpler haftası dolayısıyla yapacağımız Bilecik Gençlikspor'a şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah tüm oyuncular için sakatsız başarılı bir sezon olur." dedi.
 
 

Bu haber toplam 3199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.