AMAN DİKKAT !!! DOLANDIRILMAYIN

AMAN DİKKAT !!! DOLANDIRILMAYIN

Son günlerde dolandırıcılar, Belediye başkanları ve Valilerin adlarını kullanarak vatandaşlardan özellikle iş adamlarından para istemeye başladılar....

A+A-

Son günlerde dolandırıcılar, Belediye başkanları ve Valilerin adlarını kullanarak vatandaşlardan özellikle iş adamlarından para istemeye başladılar. Geçtiğimiz günlerde Söğüt Belediyesinin adını kullanan dolandırıcılar, şimdi de Bilecik Valisinin adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya kalkıyorlar. Bilecik Valiliği bu konu hakkında bir açıklamada bulundu. Valilik açıklamasında,  “Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Valiliğimizin adı kullanılarak iş adamı ve esnaflarımızdan Sayın Valimiz adına para yardımı talep edilmektedir.
Bu konuda Valiliğimizin herhangi bir çalışması veya girişimi bulunmamaktadır.
Başta iş adamlarımız olmak üzere, vatandaşlarımızın bu kişilere kesinlikle itibar etmemeleri ve en yakın güvenlik birimlerine ihbarda bulunmaları gerekmektedir.
Bu ve benzeri konularda tereddüt yaşanması durumunda Valiliğimizin 212 10 24 ve 212 10 55 nolu telefonlarına bilgi vermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.


Bu haber toplam 1571 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.