ALTIN KARINCA ÖDÜLÜ OSMANELİ BELEDİYESİNİN

ALTIN KARINCA ÖDÜLÜ OSMANELİ BELEDİYESİNİN

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” kapsamında, Osmaneli Belediyesi ödüle layık...

A+A-

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” kapsamında, Osmaneli Belediyesi ödüle layık görüldü.

Yerel kalkınma ve İşbirliği kategorisinde “Ver Elini Osmaneli” projesi Marmara Belediyeler Birliğince Altın Karınca ödülüne layık görülürken, ödülü Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin aldı.

altin-karinca-odulu-osmaneli-belediyesinin-2.jpg

Marmara Belediyeler Birliğince Altın Karınca Ödül töreni 30 Kasım 2017 Perşembe günü İstanbul Conrad Bosphorus Hotelde düzenlendi. Osmaneli Belediyesi Ver Elini Osmaneli Projesi kapsamında İçmeler Tesisleri ile kazandığı ödül töreninde, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Projede yer alan Osmaneli Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye birim amir ve çalışanları yer aldılar. Altın Karınca ödülünü Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bu ödül tüm Osmaneli’nindir. Osmaneli Belediyesi çalışanlarınındır.

altin-karinca-odulu-osmaneli-belediyesinin.jpg

Bu Ödül Hep birlikte bir araya gelindiğinde, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğunda neler yapılabileceğinin bir göstergesidir. Bizlerin Osmaneli’ye vermiş olduğu değerin ve hizmetlerin bir karşılığıdır. Bu Ödülde Osmaneli Belediyesinde çalışan bütün arkadaşlarımın Belediye Meclis Üyelerimizin el emeği göz nuru ve alın teri vardır. Ben bu ödülü Osmaneli Belediyesinin çalışanları adına alıyorum. Bu ödül bizleri hizmet konusunda daha da şevklendirmiş ve heyecanlandırmıştır. Bu şevk ve heyecanla daha iyi hizmetlere Allah’ın izni ile imza atacağız. Osmaneli’mizi bölgemizin göz bebeği yapacağız” dedi.  

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum