ALKIŞLAR ÖĞRETMENLERE

ALKIŞLAR ÖĞRETMENLERE

Vali Tahir Büyükakın 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa katıldı. Öğretmenlerin...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa katıldı.
 Öğretmenlerin geleceğin daha aydınlık, daha refah Türkiye'sini inşa ettiğine vurgu yapan Büyükakın salondaki tüm öğretmenleri ayağa kaldırarak alkışlattı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu ülkenin inşasında, gelişiminde ve geleceğe hazırlanışında emeği geçen tüm öğretmenlere saygı duyduğunu dile getiren Vali Büyükakın, ''Öğretmenlerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Burada ne desek az kalacaktır. Her birine tek tek minnet duyuyorum, her birini ayakta alkışlıyorum.'' dedi.
 HER GÜN SİZLERİN GÜNÜ
 Vali Tahir Büyükakın’ın yanı sıra 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve il protokolünün katıldığı programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenlerin bu ülkenin gerçek mimarları olduğunu ifade ederek, “saygıdeğer öğretmenlerimiz bu ülke için büyük bir fedakârlıkla çalışıyor ve geleceğimizi inşa ediyorlar. Koşulları ne olursa olsun yılmadan, vazgeçmeden çalışıyor ve evlatlarımızı geleceğe hazırlıyorlar. Siz değerli öğretmenlerimizin tutum ve davranışları tıpkı bir fidana can suyu verilmesine benziyor. Sizler bu ülkenin fidanlarına can suyu veriyor yetişip yeşermesini sağlıyorsunuz” diyerek öğretmenlerin sadece bir güne değil her güne anlam kattığını ifade etti.
Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Şehit Öğretmen” temalı temsille devam eden programda emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi. 
Öğretmenlerden oluşan Halk Oyunları Grubu’nun gösterisiyle renklenen program futbol, voleybol, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.


Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.