“ALIŞVERİŞLERİMİZİ YERLİ ESNAFIMIZDAN YAPALIM”

“ALIŞVERİŞLERİMİZİ YERLİ ESNAFIMIZDAN YAPALIM”

OESO Başkanı Yıldız; “Osmanelili hemşehrilerimizden istirhamımız, Bayram alışverişlerini Osmanelili yerli esnaflarımızdan yapmalarıdır” dedi. Ramazan...

A+A-

OESO Başkanı Yıldız; “Osmanelili hemşehrilerimizden istirhamımız, Bayram alışverişlerini Osmanelili yerli esnaflarımızdan yapmalarıdır” dedi. 
Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte, vatandaşların da alışveriş yapmaları da hızlandı. Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız; “Osmanelili hemşehrilerimizden istirhamımız, Bayram alışverişlerini Osmanelili yerli esnaflarımızdan yapmalarıdır” dedi. 
Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Gazetemize yaptığı özel açıklamada; “Mübarek Ramazan ayını 4 gün sonra bitirmiş olacağız. Allah Tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı izzeti dergâhında kabul buyursun. Yüce Allah’ın bizlere Ramazan orucumuzun mükâfatı olarak bahşettiği Ramazan Bayramına da 4 gibi bir zaman kaldı. Her Bayramda olduğu gibi bu bayramda da hemşehrilerimiz bayramlık alışverişlerini yapacaklardır. Gıda maddesinden giyecek maddesine kadar yapacakları alışverişleri Osmanelili esnaflarımızdan yapmalarını istirham ediyoruz. Yerli esnafımız senenin 365 gününde hemşehrilerimize hizmet verebilmek adına gayret sarf etmektedirler. İlçe dışından yapılacak her alışveriş, Osmaneli’nin kaybı olacaktır. Osmaneli ilçemizin gelişmesinin önünde set olacaktır. Hemşehrilerimizin yerli esnaflarımızda aradıkları herşeyi hem kaliteli, hem de daha uygun fiyatlarla bulacaklarını gayet iyi biliyorum. Osmaneli’de kazanan bizler, Osmaneli’de harcamalarımızı yaparsak, hem Osmaneli ilçemizin kalkınmasına katkı vermiş olacağız, hem de esnaflarımızın daha çok ve çeşitli ürünleri ilçemize getirmesine vesile olacağız. Ben bütün hemşehrilerimizin Mübarek Kadir gecelerini tebrik ederken, yerli esnaflarımızdan yapacakları alışverişler için de şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum