MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

AKLIMIZI BAŞIMIZA ALMANIN ZAMANIDIR

A+A-

Bir gün FETÖ, Bir gün Pkk, Bir başka gün DAEŞ, sanki sıraya koymuşlar. Bir gün Ankara, Bir gün İstanbul, Bir gün Kayseri, En son İzmir. Hep si de aynı yalaktan beslenen Türkiye ve Türklük düşmanları. Sözde stratejik müttefikimiz ABD aylardır Türkiye’nin mücadele ettiği DAEŞ mevzilerini bombalamıyor. Ardından da pişkin pişkin, El Bab’taki Türk Ordusuna destek vermek için Türkiye ile görüşüyoruz diyor. Türkiye’ye; “PYD’ye sakın karışmayın ve bulaşmayın, biz de DAEŞ mevzilerini bombalayalım” diye baskı yapıyorlar. 

Dikkat ettiyseniz Rus uçağının düşürülmesi tamamen sipariş edilmiş bir senaryo idi. Amaçları Türkiye ile Rusya’nın arasını bozmak. Nitekim bir ara bozuldu da. Daha sonra mesele açıklığa kavuşunca, Türkiye ile Rusya’nın arası düzelmeye başlayınca, Türkiye’deki terör eylemleri hız kazandı. Başta ABD olmak üzere, NATO ve Avrupa’nın Türkiye üzerindeki oyunları son sürat devam etmeye başladı. Kullandıkları taşeron terör örgütlerine verdikleri bombalar ile her gün bir başka ilimizde canımızı yakıyorlar. 
Artık uyanmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Türkiye olarak, başta siyaseten olmak üzere her konuda birbirimizi üzdüğümüz ve kırdığımız günleri unutalım. Unutamasak da Buzdolabının derin dondurucusuna kaldıralım. Bir birimizle olan hatta kan davasına dönüşmüş olan kavgalarımızı da Türkiye bu terör belasından kurtulup, düzlüğe çıkana kadar erteleyelim. Bu terör ve kaos ortamından çıkış yollarını bir birimize sarılarak, kenetlenerek arayalım.  
Değerli Dostlarım.
Şunu hiç aklımızdan çıkarmayalım. Bizlerin Ferden Türk olmamıza izin veriyorlar. Ama biz 80 Milyon Türk’üz dediğimiz de kıyameti kopartıyorlar. O zaman; “Hayır siz 36 Etnik parçadan oluşmuş bir toplumsunuz” diyorlar. Artık şunu iyice görmemiz gerekiyor. Bizler Ak Partili, CHP’li, MHP’li veya Sağcı ve Solcu, Alevi ve Sünni olduğumuz için yok edilmek istenmiyoruz. Bütün mesele bu topraklar üzerinde yaşayan hepimizin Türk ve Türkiye şuuruna sahip olmamızdan kaynaklanıyor. O nedenle bizlere düşen görev, Türk ve Türkiye kimliğine sahip çıkmaktır. Onlar ve onların taşeronları istiyorlar diye, bu iki kutsalımızdan vaz mı geçeceğiz. Onlara; Biz 80 Milyon Türkmen’iz, 80 Milyon Kürt’üz, 80 Milyon Aleviyiz, Sünni’yiz demeyelim mi? Bunu demediğimiz müddetçe, şehirlerimizde, bombalar patlamaya devam edecektir. Siyaseti, kavgayı, sürtüşmeyi bir kenara bırakıp kenetlenmediğimiz müddetçe, canlarımız yanmaya, aslanlarımız bir bir kara toprağa düşemeye devam edecektir. Aklımızı başımıza almanın zamanıdır. Hoşça kalın, Dostça kalın.

 

 

Bu yazı toplam 2189 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.